Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Lego Karib tenger kalózai Ps3 játék
Lego Karib tenger kalózai Ps3 játék
10 500 Ft

Lego Karib tenger kalózai Ps3 játék

Lego Karib tenger kalózai Ps3 játék
Lego Karib tenger kalózai Ps3 játék

Lego Karib tenger kalózai Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
10 500 Ft
Részletek

A "LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game" egy akció-kaland videojáték, amelyet a TT Games fejlesztett és a Disney Interactive Studios adott ki. A játék 2011-ben jelent meg, és elérhető számos platformon, köztük a PlayStation 3-on is. A játék a "Pirates of the Caribbean" filmsorozat eseményeit öleli fel, de LEGO karakterekkel és humorral van kivitelezve.

A játékban a játékosok részt vehetnek a filmsorozat négy részének eseményeiben, beleértve "A Fekete Gyöngy átka", "A trónt elveszett cserkész", "Az Ismeretlen vizeken" és "Az elásott kincs". A játék során a játékosok LEGO karaktereket irányíthatnak, akik a filmekben szereplő karaktereket utánozzák.

A játékban felfedezhetők a tengeri környezetek, szigetek és a Karib-tengeri világ különböző helyszínei. A játék során a játékosoknak különféle küldetéseket kell teljesíteniük, harcolniuk kell más karakterekkel és megoldaniuk különböző rejtvényeket.

A LEGO-játékokra jellemző módon a "LEGO Pirates of the Caribbean" is lehetővé teszi a kooperatív többjátékos módot, így a játékosok barátaikkal együtt játszhatnak a történet során. A játék humoros stílusban közelíti meg a filmek eseményeit, és a LEGO-játékok általában könnyed és családbarát környezetet kínálnak.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
TT Games
Korosztály
10 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
715204
Hasonló termékek