Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Lego Marvel Super Heroes Ps3 játék
Lego Marvel Super Heroes Ps3 játék
10 500 Ft

Lego Marvel Super Heroes Ps3 játék

Lego Marvel Super Heroes Ps3 játék. Használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
10 500 Ft
Részletek

A "LEGO Marvel Super Heroes" egy akció-kaland videojáték, amelyet a TT Games fejlesztett és a Warner Bros. Interactive Entertainment adott ki. A játék 2013-ban jelent meg, és elérhető számos platformon, köztük a PlayStation 3-on is.

A játék a Marvel univerzum számos ikonikus karakterét öleli fel, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy irányítsák ezeket a karaktereket egy nyitott világban, amely a Marvel Comics világát hűen utánozza. A játékosok részt vehetnek különböző küldetésekben, harcolnak ellenségekkel és oldanak meg különböző rejtvényeket.

A játékban több mint 100 Marvel karakter játszható, köztük olyan hősök és gonosztevők, mint Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Wolverine, Loki és még sokan mások. Minden karakter saját egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket fel lehet használni a különböző szinteken és küldetésekben.

A "LEGO Marvel Super Heroes" lehetővé teszi a kooperatív többjátékos módot is, így a barátokkal együtt játszva még szórakoztatóbb lehet. A játék emellett humoros és könnyed stílusban közelíti meg a Marvel univerzumot, a LEGO-játékokra jellemző karakteres humorral.

Fontos megjegyezni, hogy a játékkal kapcsolatos információk idővel változhatnak, és a játékkal kapcsolatos frissítések és bővítmények is elérhetők lehetnek az eredeti kiadás óta.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
TT Games
Korosztály
10 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
431567
Hasonló termékek