Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Loki mini figura Új verzió
Loki mini figura Új verzió
1 990 Ft

Loki mini figura Új verzió

Marvel Avengers Bosszúállók - Loki jellegű mini figura Új verzió. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Loki a Marvel Comics univerzum egyik karaktere, és többek között a Thor, illetve az Avengers szuperhőscsoportok tagja. A karaktert Tom Hiddleston alakította a Marvel filmekben is, kezdetektől fogva a Thor (2011) című filmben. Itt van néhány kulcsfontosságú információ Loki karakteréről:

Mitológiai Háttér: Loki eredetileg a norvég és az északi mitológiában szereplő trükkös és ravasz isten, a gonosz és a cselszövés istene. A Marvel Comics átvette a karaktert, és adaptálta a képregényekbe.

Marvel Comics: Loki először a "Journey into Mystery" című képregénysorozatban jelent meg 1962-ben. A karakter idővel fontos szerepet kapott a Thor és más Marvel képregénysorozatokban.

Filmek: Loki jelentős szerepet játszott a Marvel Cinematic Universe (MCU) filmjeiben. Első megjelenése a Thor című filmben volt, majd szerepelt a Thor: The Dark World, a Thor: Ragnarok, az Avengers és az Avengers: Infinity War filmekben is. Loki karaktere különféle fejlődéseken és csavarokon ment keresztül a filmek során.

Trükkös és Ravasz Személyiség: Loki karaktere a ravasz és trükkös természete miatt vált ismertté. Gyakran játszik más karakterek érzéseivel és kísérletezik a hatalommal. Ugyanakkor néha megmutatja az emberi oldalát is, és néhány esetben követ el hősies cselekedeteket.

Disney+ Sorozat: Loki kapott egy saját sorozatot is a Disney+ streaming szolgáltatáson. A "Loki" című sorozat 2021-ben indult, és a karakter további kalandjaira fókuszál az időzavarok és dimenziók körül.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
193647
Hasonló termékek