Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Loki mini figura jogarral és tőrrel
Loki mini figura jogarral és tőrrel
1 990 Ft

Loki mini figura jogarral és tőrrel

Marvel Avengers Bosszúállók Loki mini figura jogarral és tőrrel. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Loki Laufeyson a Marvel Comics egyik ikonikus szuperhőse és közismert gonosztevője is egyben. A skandináv mitológiából származó Loki karakterét alkották meg a Marvel Comics számára, és először jelent meg az "Journey into Mystery" sorozatban 1962-ben.

Loki az istenek, Asgard urai közötti cselszövéséről és intrikáiról ismert, és gyakran ellentétes viszonyban van testvéreivel, különösen Thorral, az istenek védőjével. Loki a hamisítás mestere, és rendelkezik különleges varázslati képességekkel, amelyekkel álcázza magát és manipulálja a valóságot. Ő az istenek címergonosza, és gyakran az árulás és a tréfálkozás szinonimája.

Loki karaktere azonban bonyolultabb, mint pusztán az áruló gonosztevő. Az évek során a képregényekben és a Marvel univerzumban a karakter mélysége és fejlődése is megjelent. Időnként Loki megmutatja a komplexitását és az emberi vonásokat is, például az ambivalens jellemet, aki hol hős, hol pedig gonosztevő lehet. A karakter többször is kifejezte kíváncsiságát és egyfajta vágyát a jó iránt, miközben küzd saját belső démonaival és identitásával.

A Marvel Cinematic Universe (MCU) filmjeiben is jelentős szerepet játszik Loki karaktere. Tom Hiddleston által alakítva, Loki szereplése jelentős volt a "Thor" filmekben és az "Avengers" sorozatban. Loki kapott egy saját önálló sorozatot is, amely az MCU része, ahol Loki időutazásos kalandokba keveredik és újabb dimenziókat fedez fel.

Loki karaktere sok réteget hordoz, és az évek során változatos módon tükrözték a képregényekben és a filmekben. Ez a karakter komplexitása és megjelenése sok rajongót vonzott maga után, és kiemelkedő szerepet játszott a Marvel univerzumában.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
717438
Hasonló termékek