Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Luigi mini figura
Luigi mini figura
1 990 Ft

Luigi mini figura

Nintendo Luigi jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatiblis. Utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Luigi az egyik ikonikus szereplő a Nintendo által kiadott Mario videojáték-sorozatban. Ő Mario testvére, és a játékokban gyakran a második játékos szerepét tölti be. Luigi általában magasabb, vékonyabb és kissé félénkebb, mint testvére, Mario.

Luigi jellegzetességei közé tartozik a zöld színű ruházata, mely általában egy zöld overallból és fehér pólóból áll. Az arca általában egy kis félelem vagy bizonytalanság kifejezésével ábrázolódik.

Története és szerepe a játékokban folyamatosan fejlődött az évek során. Első megjelenése a Mario Bros. című játékban volt, ahol ő és Mario csatornatisztítóként dolgoztak, hogy megszabadítsák a csöveket az ellenséges lényektől.

Luigi sokféle szerepet tölt be a Mario-játékokban, például:

Második játékos: Gyakran játszható karakter a kétjátékos módban, kiegészítve ezzel a főszereplőt, Mario-t.

Főszereplő: Néhány játékban (pl. Luigi's Mansion sorozat) ő a főszereplő, és saját kalandjai során kell megmentenie valamit vagy valakit.

Variációk és különleges képességek: Luigi különleges képességekkel rendelkezik néhány játékban, például nagyobb ugrási képességgel, ami segíthet elérni nehezebben megközelíthető területeket.

Személyisége: Általában kedves és segítőkész karakter, bár néha kissé félénk és bizonytalan lehet.

Luigi nagyon népszerű karakter lett a játékosok körében, sokan kedvelik a karakterét és a saját kalandjait, amikben részt vesz a Mario-univerzumban. A személyisége, külső megjelenése és fejlődő szerepe a játékokban hozzájárultak a hűségesebb rajongói bázishoz és a Nintendo világának gazdagításához.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
234295
Hasonló termékek