Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Madara Uchiha mini figura
Madara Uchiha mini figura
2 500 Ft

Madara Uchiha mini figura

Madara Uchiha mini figura a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

A "Naruto" sorozatban Madara Uchiha az egyik kiemelkedő karakter. Madara az Uchiha klán egyik alapító tagja és egyike a legnagyobb hatalmú shinobi-knak a történetben.

Madara Uchiha eredetileg barátja volt Hashirama Senju-nak, aki a másik alapítója volt a Konohagakure falunak. Azonban a két klán közötti konfliktusok miatt Madara és Hashirama egymás ellen harcoltak. A történet során Madara megidéz egy hatalmas lényt, a Kyūbi-t (Kilencfarkú Róka), hogy harcoljon Hashirama ellen. Ez vezetett a Konohagakure falu és a többi falu közötti háborúhoz.

Madara sok évvel később visszatér a történetben, most már rendkívül erős és képes manipulálni az eseményeket. Ő az egyik fő gonosz erő a történet későbbi részeiben, és több konfliktust is kivált. Madara Uchiha szorosan kapcsolódik az Akatsuki szervezethez is, ami a sorozat egyik központi gonosz erője.

A "Naruto" sorozat több száz epizódból és manga fejezetből áll, így Madara karaktere számos fejleménnyel rendelkezik, és különböző korszakokban játszik fontos szerepet a történetben.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
793383
Hasonló termékek