Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Madara Uchiha mini figura

Cikkszám: 
793383
Külső raktáron 3 db
3 490 Ft
Részletek

Madara Uchiha mini figura a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A "Naruto" sorozatban Madara Uchiha az egyik kiemelkedő karakter. Madara az Uchiha klán egyik alapító tagja és egyike a legnagyobb hatalmú shinobi-knak a történetben.

Madara Uchiha eredetileg barátja volt Hashirama Senju-nak, aki a másik alapítója volt a Konohagakure falunak. Azonban a két klán közötti konfliktusok miatt Madara és Hashirama egymás ellen harcoltak. A történet során Madara megidéz egy hatalmas lényt, a Kyūbi-t (Kilencfarkú Róka), hogy harcoljon Hashirama ellen. Ez vezetett a Konohagakure falu és a többi falu közötti háborúhoz.

Madara sok évvel később visszatér a történetben, most már rendkívül erős és képes manipulálni az eseményeket. Ő az egyik fő gonosz erő a történet későbbi részeiben, és több konfliktust is kivált. Madara Uchiha szorosan kapcsolódik az Akatsuki szervezethez is, ami a sorozat egyik központi gonosz erője.

A "Naruto" sorozat több száz epizódból és manga fejezetből áll, így Madara karaktere számos fejleménnyel rendelkezik, és különböző korszakokban játszik fontos szerepet a történetben.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Madara Uchiha mini figura
Madara Uchiha mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés