Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Mancs őrjárat - Everest figura nagy járgánnyal Spin Master

Cikkszám: 
641402
Külső raktáron 2 db
12 990 Ft
Részletek

Mancs őrjárat - Everest figura nagy járgánnyal. Eredeti licenszelt Paw Patrol Spin Master termék. Azonosító: 6068772

71%-ban környezetbarát anyagból készült termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Everest a "Mancs Őrjárat" című animációs sorozat egyik karaktere, aki havas környezetben élő malamut kutya. Bár Everest egyike a ritka szereplőknek a sorozatban, ő egy rendkívül fontos és segítőkész tagja a csapatnak, különösen a havas területeken vagy hóval kapcsolatos helyzetekben.

Everest saját járműve a "Mancs Őrjárat" sorozatban a "Snowmobile" (havas jármű). Ez egy speciális hómotorkerékpár, amelyet Everest használ a havas területeken történő mentési akciókhoz vagy más hóval kapcsolatos helyzetekhez. A Snowmobile kialakítása és képességei lehetővé teszik számára, hogy hatékonyan közlekedjen és segítsen a havas környezetben, miközben gyors és rugalmas.

Ez a jármű havas terepen könnyedén manőverezhető és a nehéz körülmények között is hatékonyan használható. A sorozatban láthatjuk, hogy Everest hogyan vezeti és használja ezt a járművet, hogy segítsen a csapatnak a hóval vagy jéggel kapcsolatos problémák megoldásában és az emberek megmentésében a havas területeken.

Everest és a Snowmobile jelentős szerepet játszanak a sorozatban, amikor a Mancs Őrjáratnak szüksége van a havas környezetben nyújtott segítségre vagy hóval kapcsolatos helyzetekben történő segítségre. A karakter és járműve hozzájárul a csapat sokoldalúságához és a különböző környezetekben történő mentési munkához.

Adatok
Kategória:
Mancs őrjárat
Gyártó:
Spin Master
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
12990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Mancs őrjárat - Everest figura nagy járgánnyal Spin Master
Mancs őrjárat - Everest figura nagy járgánnyal Spin Master
12 990 Ft
Webáruház készítés