Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Mancs őrjárat Robokuty plüss 15 cm
Mancs őrjárat Robokuty plüss 15 cm
4 990 Ft

Mancs őrjárat Robokuty plüss 15 cm

Mancs őrjárat Robokuty plüss 15 cm
Mancs őrjárat Robokuty plüss 15 cm
Mancs őrjárat Robokuty plüss 15 cm

Mancs őrjárat Robokuty jellegű plüss 15 cm-es.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Mancs őrjárat Robokuty jellegű plüssfigura 15 cm-es méretben. 

Mancs őrjárat Robokuty a "Mancs őrjárat" című televíziós animációs sorozat egyik különleges szereplője. Ő egy robotkutya, aki a csapat tagja és a Mancs őrjárat segítségére siet, amikor a különleges helyzetekben és kihívásokban van szükség segítségre. Itt van néhány fontos információ Robokuty karakteréről:

Robokuty: Robokuty egy speciális robot, amely a Mancs őrjárat részévé vált a sorozat egy későbbi szakaszában. A robotkutya megjelenése jellegzetes, fémes kinézetű, és különleges képességekkel rendelkezik.

Képességek: Robokuty számos különleges képességgel rendelkezik, amelyek segítik a Mancs őrjáratot a nehéz helyzetekben. Például repülő képességei vannak, és számos eszközt és felszerelést tud használni a mentőakciók során.

Tudás és Intelligencia: Robokuty rendkívül intelligens és sokoldalú tudással rendelkezik. Ő a csapat tudományos és műszaki szakértője, és sokszor olyan ötleteket és megoldásokat kínál, amelyek segítenek a csapatnak a kihívások leküzdésében.

Barátságok és Kapcsolatok: Robokuty jó kapcsolatot ápol a többi Mancs őrjárat tagjával, és szerves részét képezi a csapatnak. Bár ő egy gép, mégis szívélyes és segítőkész, és mindig ott van, hogy a csapatnak szüksége van rá.

Mancs őrjárat Célja: A Mancs őrjárat tagjai különféle kalandokat és mentőakciókat hajtanak végre a városban és annak környékén. Robokuty a csapat szakértője és technikai támogatója, és hozzájárul a csapat összetett képességeihez.

Robokuty a Mancs őrjárat egyik egyedülálló és kreatív karaktere, aki a sorozatban a technológiai megoldásokat és a tudományos tudást képviseli. A karakter hozzájárul a csapat sokoldalúságához és a kihívások leküzdéséhez.

Adatok
Kategória
Mancs őrjárat
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
188494
Hasonló termékek