Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Mancs őrjárat - Ryder plüss 20 cm
Mancs őrjárat - Ryder plüss 20 cm
5 490 Ft

Mancs őrjárat - Ryder plüss 20 cm

Mancs őrjárat - Ryder plüss 20 cm
Mancs őrjárat - Ryder plüss 20 cm

Mancs őrjárat - Ryder jellegű plüss 20 cm-es. Utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.26.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  3 db
5 490 Ft
Részletek

A Mancs Őrjárat sorozat Ryder nevű karaktere a csapat fiatal és lelkes vezetője. Az alábbiakban található néhány fontos információ Ryder-ről:

Szerepe a Mancs Őrjáratban: Ryder a Mancs Őrjárat csapatának 10 éves vezetője és talán a legfontosabb ember a csapat számára. Ő áll a csapat mögötti ötletek és terv mögött, és mindig készen áll arra, hogy a városban fellépő problémákra megoldásokat találjon. Képességei és tudása segítik a csapatot abban, hogy hatékonyan és kreatívan kezeljék a különböző helyzeteket.

Műszaki zseni: Ryder rendkívül értelmes és műszaki érzékkel rendelkezik. Készít és karbantart mindenféle eszközt és járművet, amelyeket a csapat a mentőakciók során használ.

Közvetlen kapcsolat a Mancs Őrjárat tagjaival: Ryder szoros kapcsolatban áll a különböző kutyákkal és állatokkal, akik a Mancs Őrjárat tagjai. Ő az, aki hívja őket, amikor segítségre van szükség, és irányítja őket a mentési és segélyezési feladatok során.

Karakterjegyek: Ryder optimista, kreatív és minden helyzetben pozitívan látja a lehetőségeket. Mindig bízik a csapata képességeiben és összetartásában.

Ryder karaktere a sorozatban példát mutat a vezetői készségekre, a csapatmunkára és a pozitív hozzáállásra. Fontos szerepet játszik abban, hogy a csapat együttműködve és kreatívan oldja meg a városban felmerülő problémákat.

Adatok
Kategória
Mancs őrjárat
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
747089
Hasonló termékek