Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Mancs őrjárat - Tracker plüss 18 cm
Mancs őrjárat - Tracker plüss 18 cm
4 990 Ft

Mancs őrjárat - Tracker plüss 18 cm

Mancs őrjárat - Tracker plüss 18 cm-es méretben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Tracker a "Mancs őrjárat" című televíziós animációs sorozat egyik mellékszereplője. A sorozatban Tracker egy könnyedén cipelhető kutya, akinek a fő képessége a kiváló hallás és a kiváló hallással kapcsolatos képességek használata a kalandok során. Itt van néhány fontos információ Tracker karakteréről:

Faj és Személyiség: Tracker egy kópé kutya, amely egy olyan fajta, amelynek kiváló a hallása és a szaglása. Az ő karaktere a sorozatban a "Mancs őrjárat" bevezetését követően jelent meg. Tracker rendkívül barátságos és vidám, valamint rendelkezik egy spanyol akcentussal beszélő karakterrel, amely hozzáad egy különleges hangulatot.

Képességek: A legkiemelkedőbb képessége Trackernek a kiváló hallás és a hozzá kapcsolódó képességek, például a hangok észlelése hosszú távolságon keresztül. Emellett jól tud beszélni a többi Mancs őrjárat tagjával, és különféle nyelven is tud kommunikálni az állatokkal.

Barátságok és Kapcsolatok: Tracker nagyon jól kijön a többi Mancs őrjárat tagjával, és jó barátságban van a többi karakterrel a sorozatban. Kiemelkedően összetartó és segítőkész a csapat tagjaival és azokkal, akiknek segíteniük kell.

Mancs őrjárat Célja: A Mancs őrjárat tagjai kalandokat és mentőakciókat hajtanak végre a városban és annak környékén. Mindegyiküknek saját egyedi képességei és felszerelései vannak, amelyeket különböző helyzetekben használnak.

Tracker a sorozat későbbi évadaiban jelent meg, és hozzáadott egy új és érdekes dimenziót a Mancs őrjárat csapatához. A karakter pozitív és lelkes személyisége sok rajongót elbűvöl.

Adatok
Kategória
Mancs őrjárat
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
234331
Hasonló termékek