Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Mancs őrjárat Tyúkica plüss 15 cm
Mancs őrjárat Tyúkica plüss 15 cm
5 490 Ft

Mancs őrjárat Tyúkica plüss 15 cm

Mancs őrjárat Tyúkica jellegű plüss 15 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
5 490 Ft
Részletek

A Mancs Őrjárat sorozatban található "Tyúkica" névre hallgató karakter más néven "Chickaletta". Chickaletta egy kis csirkelány, és az egyik mellékszereplője a Mancs Őrjárat sorozatnak. Bár nem a Mancs Őrjárat tagja, ő mégis időről időre megjelenik a sorozat különféle epizódjaiban, és fontos szerepet tölt be a cselekményben. Itt van néhány információ a Chickaletta karakteréről:

Faj és Személyiség: Chickaletta egy cuki és aranyos kis csirkelány. A sorozatban ő a városi polgárok között található és hozzájárul a történetekhez különböző módokon. A karakter nagyon bájos és vicces, és a nézők gyakran szeretik, mivel humoros helyzetekhez vezethet.

Szerepe a Sorozatban: Chickaletta szerepe változó lehet a sorozat epizódjaitól függően. Néha ő maga kerül veszélybe vagy kerül olyan helyzetbe, amelyben a Mancs Őrjárat segítségét kell kérnie. Más esetekben ő egy aranyos és vicces karakter, aki hozzájárul a különböző epizódok humorához és dinamikájához.

Kapcsolatok: Chickaletta a város többi lakójával, a Mancs Őrjárat tagjaival és más karakterekkel is interakcióba léphet a sorozatban. Gyakran központi szerepet tölt be a történetekben, és a segítségükre van szüksége a problémák megoldásában.

Mentés és Kalandok: Bár Chickaletta általában nem végzi a mentőakciókat, mégis előfordulhat, hogy a Mancs Őrjáratnak segítségre van szüksége, hogy megmentse őt vagy megoldja a problémát, amiben éppen van.

Összességében Chickaletta a Mancs Őrjárat színes mellékszereplője, aki hozzájárul a sorozat sokféleségéhez és a humorához, valamint időnként kapcsolatba kerül a főszereplőkkel és a történetekkel.

Adatok
Kategória
Mancs őrjárat
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
219247
Hasonló termékek