Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Mancs őrjárat - Wildcat figura motorral Spin Master

Mancs őrjárat - Wildcat figura motorral Spin Master
Mancs őrjárat - Wildcat figura motorral Spin Master
Mancs őrjárat - Wildcat figura motorral Spin Master
Mancs őrjárat - Wildcat figura motorral Spin Master

Mancs őrjárat - Wildcat figura motorral. Húzd hátra a motort, majd engedd el! A motor elindul előre, majd rövid idő múlva az első kerék megemelkedik és a harmadik kerék lehetővé teszi a menő egykerekezést. Vadmacska figura stabilan a nyeregben  marad. Eredei licenszelt Spin Master termék, azonosító: 6060433


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
12 990 Ft
Részletek

Wild Cat a "Mancs őrjárat" című televíziós animációs sorozat egyik mellékszereplője. A sorozatban Wild Cat egy fiatal, lelkes cica karakter, aki a Mancs őrjárat csapatához tartozik. Itt van néhány fontos információ Wild Cat karakteréről:

Személyiség: Wild Cat karaktere rendkívül lelkes és vidám. Mindig tele van energiával és lelkesedéssel, ami pozitív hatást gyakorol a csapat többi tagjára is. A sorozatban gyakran érdekes kifejezéseket és beszédmódot használ, ami hozzáad a karakter egyedi személyiségéhez.

Képességek: Bár Wild Cat nincs megáldva olyan speciális képességekkel, mint a többi Mancs őrjárat tagja, mégis kreatív és ötletes megoldásokkal segít a csapatnak. Ő gyakran használja különleges felszereléseit és találmányait a kalandok során.

Barátságok és Kapcsolatok: Wild Cat jó barátságban van a többi Mancs őrjárat tagjával, és pozitív hatást gyakorol a csapat dinamikájára. Mindig segítőkész és bátor, amikor a városban vagy a környező területeken mentőakciókra van szükség.

Mancs őrjárat Célja: A Mancs őrjárat tagjai különféle kalandokat és mentőakciókat hajtanak végre a városban. Mindegyiküknek saját egyedi képességei és felszerelései vannak, amelyeket a különböző helyzetekben használnak.

Wild Cat a sorozat egyik szórakoztató és vidám karaktere, aki hozzájárul a Mancs őrjárat csapatának összetartó és segítőkész hangulatához.

Adatok
Kategória
Mancs őrjárat
Gyártó
Spin Master
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
573913
Hasonló termékek