Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Manhunt 2 Ps2 játék PAL

Manhunt 2 Ps2 játék PAL
Manhunt 2 Ps2 játék PAL

Manhunt videojáték második része Ps2 konzolokra. Használt, ellenőrzött minőség, PAL régió.

A játék 18 éves kortól ajánlott.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 500 Ft
Részletek

A Manhunt 2 egy lopakodó-akció horror videojáték, amelyet a Rockstar North fejlesztett ki. A játékos Daniel Lamb és Leo Kasper szerepét veszi át, akik egy titkos kutatóintézet kísérletéből menekültek meg. A Pickman Project mindent megtesz, hogy leállítsa őket, és megakadályozza az igazság kiderülését. A játékosnak lopakodó taktikákat, fegyvereket és környezeti csapdákat kell használnia, hogy megölje vagy elkerülje az ellenségeit.

A Manhunt 2 a Manhunt első részének folytatása, amely 2007-ben jelent meg. A játék eredetileg sokkal erőszakosabb volt, mint az elődje, és több országban betiltották vagy cenzúrázták. A játékot később újra kiadták enyhébb változatban, amely elérhető volt PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii és Windows platformokon.

A játék története három évvel a kísérlet után kezdődik, amikor Daniel Lamb felébred egy elmegyógyintézetben, és nem emlékszik semmire. Leo Kasper, aki egy másik kísérletalany volt, segít neki megszökni, és elvezeti őt a Pickman Project nyomába. A játékosnak választania kell, hogy Daniel vagy Leo irányításával játszik, és ez befolyásolja a játék végkimenetelét.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Rockstar North
Korosztály
18 éves kortól
Ár
49500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
215228
Hasonló termékek