Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Manhunt Ps2 játék PAL
Manhunt Ps2 játék PAL
35 000 Ft

Manhunt Ps2 játék PAL

Manhunt Ps2 játék PAL
Manhunt Ps2 játék PAL

Manhunt Ps2 játék PAL verizó, használt, ellenőrzött minőség. A játék 18 éves kortól ajánlott!


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
35 000 Ft
Részletek

A Manhunt egy akció-kalandjáték, amit az amerikai Rockstar Games fejlesztett és adott ki. A játék eredetileg 2003-ban jelent meg PlayStation 2-re, valamint más platformokra is, például Xbox-ra és PC-re. A Manhunt egy sötét hangulatú, erősen kifinomult és erőszakos játék, amely egy börtönből szabaduló főszereplőt követ nyomon, akit egy rejtélyes és veszélyes szervezet kényszerít arra, hogy részt vegyen egy sor erőszakos vadászatban.

A játékot sokszor kritizálták az erőszakos tartalma miatt, és néhány országban, például Németországban és Ausztráliában, betiltották vagy korlátozták. A Manhunt egyedülálló volt a stílusában, mivel a játékosnak csendben és okosan kellett elkerülnie az ellenségeket, miközben rejtőzött és kihasználta a környezetét.

Fontos megjegyezni, hogy a Manhunt tartalma felnőtteknek szól, és nem mindenki számára alkalmas. A játék 18 éves kortól ajánlott!

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Rockstar Games
Korosztály
18 éves kortól
Ár
35000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
219915
Hasonló termékek