Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Marvel Amerika Kapitány figura 30 cm Hasbro
Marvel Amerika Kapitány figura 30 cm Hasbro
12 990 Ft

Marvel Amerika Kapitány figura 30 cm Hasbro

Marvel Amerika Kapitány figura 30 cm Hasbro
Marvel Amerika Kapitány figura 30 cm Hasbro
Marvel Amerika Kapitány figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Amerika Kapitány figura 30 cm-es. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft
Részletek

Amerika kapitány a Marvel univerzum egyik legrégebbi szuperhőse, legelőször 1940 jelent meg a képregénye, és az akkori háborús, történelmi helyzethez igazodva lett megformálva egész karaktere. Amerika kapitány a hősiesség, a bátorság, a tiszta lélek és a szabadság szimbólumává vált. Steve Rogers egy gyenge, alul teljesítő fiatalember volt, akinek minden álma az volt, hogy harcoljon, megvédje a gyengéket, szembe szálljon a gonosszal és jó katona legyen belőle, ám sajnos testi adottságai ezt egyáltalán nem tették lehetővé, egészen addig míg részese nem lett egy titkos kísérletnek, melynek következtében ember feletti szupererőre tett szert.

Amerika Kapitány, eredeti nevén Steve Rogers, a Marvel Comics univerzum egyik legikonikusabb szuperhőse. Ő a Marvel szuperhősök közötti egyik legrégebbi karakter, és a második világháború idején lépett először színre. Itt van néhány fontos információ Amerika Kapitány karakteréről:

Eredet és szuperképességek: Steve Rogers eredetileg egy gyenge testalkatú fiatalember volt, aki azonban önkéntes katonai kísérletek során megszerezte a "Szuper Szérumot". Ennek eredményeként testileg és mentálisan is tökéletes fizikai állapotba került, és Amerika Kapitány néven vált a második világháború során harcoló szuperkatona. Ő rendkívül erős, gyors és kitartó, és kiváló harcos.

Páncél és pajzs: Amerika Kapitány jellegzetes páncélt és pajzsot visel, amelyet egy ötvöző, Adamantium és Vibranium ötvözetből készítettek. A Vibraniumnak köszönhetően a pajzs rendkívül tartós és képes energiaelnyelésre, így a Cap általában használja védelmére és támadásokra is.

Szimbolikus jelentőség: Amerika Kapitány az Amerikai Egyesült Államok szimbólumává vált, és a szabadság, az igazság és a hűség jelképévé emelkedett. Ő a Bosszúállók (Avengers) egyik alapító tagja és vezetője is.

Karakterfejlődés: A karakter története során többször is változott és fejlődött. A második világháború után idővel az Amerika Kapitány cím több személyre is átment, aminek következtében Steve Rogers is időszakosan elvesztette a páncélt és címet.

Kultúrális hatás: Amerika Kapitány karaktere olyan értékeket és jellemvonásokat képvisel, amelyek fontosak az amerikai kultúrában. Ő sokszor reprezentálja az erőt, a becsületet és az egyén elkötelezettségét egy nagyobb ügy mellett.

Média megjelenés: Amerika Kapitány a képregényeken kívül szerepelt animációs sorozatokban, élőszereplős filmekben és más médiumokban is. A Marvel filmuniverzumban Chris Evans alakította őt.

Amerika Kapitány karaktere mély hatást gyakorolt a képregények és a popkultúra világára, és továbbra is egyik legismertebb és legkedveltebb Marvel szuperhősként áll a középpontban.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
403173
Hasonló termékek