Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro
Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro
19 990 Ft

Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro

Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro
Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro
Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro
Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro
Marvel Hulk figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Hulk figura 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Hulk, magyar fordításokban eleinte Mokány, eredeti nevén dr. Bruce Banner egy kitalált szereplő, szuperhős és antihős a Marvel Comics képregényeiben.

Dr. Robert Bruce Banner atomfizikus az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának dolgozott egy gamma-bomba kifejlesztésén. Egy kísérleti robbantás előtt észrevette, hogy egy civil tartózkodik a veszélyes zónában. Bannernek az utolsó pillanatban sikerült az óvatlan fiút, Rick Jonest biztonságba helyeznie a robbanás előtt, de őt magát nagy mennyiségű gamma-sugárzás érte, amitől egy hatalmas erejű, zöld (kezdetben szürke) szörnyeteggé változott. Bruce és Hulk egy személyben létezik, s Bruce akkor alakul át Hulkká, amikor rendkívül ideges.

Hulk a Marvel Comics univerzum egyik leghíresebb és legikonikusabb szuperhőse és karaktere. A Hulk alteregóját Bruce Banner tudósként ismerjük, akit egy gamma sugárzásnak kitett baleset során sújtottak meg szuperképességekkel. Itt van néhány fontos információ a Hulk karakteréről:

Szuperképességek: A Hulk egy elképesztően erős és ellenálló szuperhős, aki a dühének mértékével együtt változik meg. Minél dühösebb, annál nagyobb ereje, sebessége és ellenállóképessége lesz. Ő képes hatalmas területeket rombolni és hatalmas tárgyakat emelni. A sebgyógyulási képességei is rendkívül fejlettek.

Kettősség: Hulk két alapvető személyiség között ingadozik: Bruce Banner és a dühöngő Hulk. Bruce Banner egy zseniális tudós, míg a Hulk ösztönösen dühös és pusztító.

Ellenségek és csapatkapcsolatok: Hulk számos ellenséggel és szuperhőssel találkozott a képregényekben. Ő a Bosszúállók (Avengers) egyik alapító tagja, bár többszörös konfliktusokat és kilépéseket is megélt a csapatból.

Megjelenés és karakterfejlődés: Hulk karaktere a történetek során különböző változásokon ment keresztül. Őt különféle méretű és stílusú Hulk személyiségek jellemezték, beleértve a kezdetlegesebb szürke Hulktól a klasszikus zöld Hulking.

Megértés és konfliktus: Az egyik fő téma a Hulk körül az ember és szörny közötti konfliktus, és az, hogy Banner és a Hulk hogyan egyeznek meg egymással. A karakter történetei gyakran mély és filozófiai témákat feszegetnek.

Média megjelenés: Hulk a képregényeken kívül megjelent animációs sorozatokban, élőszereplős filmekben és más médiumokban is. A Marvel filmuniverzumban Mark Ruffalo alakította a karaktert.

Hulk a hatalom és az emberi természet komplex ábrázolása, és a karakter évek óta kiemelkedő helyet foglal el a képregények és a szuperhős műfaja iránt érdeklődők körében.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
499076
Hasonló termékek