Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Marvel Loki figura 30 cm Hasbro
Marvel Loki figura 30 cm Hasbro
19 990 Ft

Marvel Loki figura 30 cm Hasbro

Marvel Loki figura 30 cm Hasbro
Marvel Loki figura 30 cm Hasbro
Marvel Loki figura 30 cm Hasbro
Marvel Loki figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Loki figura 30 cm-es méretben a Thor - Ragnarok mozifilm és képregény alapján. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

19 990 Ft
Részletek

Loki a Marvel univerzum egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb antihőse, karaktere az északi mitológiában szereplő Loki félistenről lett mintázva, ő Thor féltestvére. Szuperképességei közé sorolható a kiváló közelharci fegyverekkel történő harci stílus, a tárgyak mozgatása és elsősorban a tökéletes szemfényvesztési képesség.

Loki a Marvel Comics univerzum egyik legismertebb és legkomplexebb karaktere. Ő egy isten és gonosztevő a nordikus mitológiából származó alak, aki a Marvel képregényekben nagy szerepet játszik. Itt van néhány fontos információ Loki karakteréről:

Isteni származás: Loki a nordikus mitológiában egy trükkös isten, a gonosz és káosz istene. A Marvel univerzumban ő Thor isten fivére, és Asgard trónörököseként született. Ő viszontagságai, konfliktusai és kapcsolatai számos történetben központi szerepet kapnak.

Trükkös személyiség: Loki híres trükkös és manipulatív személyisége miatt. Ő egy mester manipulátor és szónok, aki gyakran szövetségeseket és ellenfeleket is befolyásol, hogy saját céljait elérje.

Képességek: Loki a varázslat mestere, és számos mágikus képességgel rendelkezik. Ő képes átváltozni, illúziókat létrehozni és mások elméjét befolyásolni. A Marvel filmuniverzumban, például, ő használja a Tesseract nevű ereklyét is.

Konfliktusok: Loki gyakran kerül szembekerülésbe Thorral és más Marvel hősökkel, köztük a Bosszúállókkal is. Ő sokszor ellentmondásos karakter, aki időnként hős oldalra is áll, vagy éppen bosszút keres.

Mélység és fejlődés: Loki karaktere komplex és mély jellemfejlődésen ment keresztül a történetek során. Ő gyakran megküzd azzal, hogy elfogadja saját származását, és egyensúlyt találjon az önmaga iránti ellentétes érzések között.

Média megjelenés: Loki a képregényeken kívül szerepelt animációs sorozatokban, élőszereplős filmekben és más médiumokban is. A Marvel filmuniverzumban Tom Hiddleston alakította a karaktert.

Loki a Marvel világában egy karakter, aki izgalmas és sokszínű. Az ő kapcsolatai, konfliktusai és varázslatos képességei miatt a képregények és a popkultúra világában egyaránt figyelemreméltó.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
597794
Hasonló termékek