Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro
Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro
19 990 Ft

Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro

Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro
Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro
Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro
Marvel Thanos figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Thanos figura 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Thanos a Marvel univerzum egyik legfontosabb antagonista antihőse.

Thanost a Marvel-univerzum egyik leghatalmasabb lényének tartják . Sok hőssel csapott össze, köztük a Bosszúállókkal , a Galaxis őrzőivel , a Fantasztikus Négyessel és X-Mennel . Noha általában gonosz karakterként ábrázolják, sok történet úgy ábrázolja Thanost, mint aki csavart erkölcsi iránytűvel rendelkezik, és tetteit indokoltnak tartja.

Thanos a Szaturnusz Titán holdján született, örökkévalók A'lars és Sui -San fiaként ; testvére Eros of Titan . Thanos a Devianse gént hordozza , és mint ilyen, az Örökkévalók unokatestvérének a fizikai megjelenése. Iskolai évei alatt Thanos pacifista volt , és csak bátyjával, Erosszal és háziállatokkal játszott. Tinédzser korára Thanost lenyűgözte a nihilizmusés entrópia, imádja és végül beleszeret Mistress Death fizikai megtestesülésébe . Felnőttként Thanos kimagasló tudományos ismeretei révén növelte fizikai erejét és képességeit a miszticizmus és a kibernetikai fejlesztések kombinációjával. Megpróbált új életet teremteni magának azzal, hogy sok gyermeket szült, és kalóz lett. Egyikben sem talált beteljesülést...

Thanos a Marvel Comics univerzum egyik legikonikusabb és legveszélyesebb gonosztevője. Ő egy titán, aki ambiciózus célokkal és hatalmas hatalommal rendelkezik. Thanos leginkább a Bosszúállók (Avengers) és más Marvel hősök elleni összecsapásaival vált ismertté. Itt van néhány fontos információ Thanos karakteréről:

Célok és motiváció: Thanos fő célja a galaxis és a világegyetem uralma, amit a "Végtelen Kesztyű" segítségével akar elérni. Ő hisz abban, hogy a túlnépesedés és az erőforrások elfogyása miatt az univerzum káoszba süllyed, és úgy gondolja, hogy a megoldás a lakosság drasztikus csökkentése. Ezért elkövetett már sokféle erőszakos cselekedetet és pusztítást.

Végtelen Kesztyű és Infinity Stone-ok: Thanos a "Végtelen Kesztyű" nevű eszközzel rendelkezik, amelyben a "Végtelen Kő" nevű hat követ helyezte el. Ezek a kövek rendkívüli hatalommal bírnak, és képesek manipulálni az időt, a teret, az elmét, az életet, az energiát és a valóságot.

Fizikai erő és képességek: Thanos nem csak a Végtelen Kő-ok miatt veszélyes. Ő egy rendkívül erős, ellenálló és intelligens lény, aki képes szinte bárkivel felveszi a harcot, beleértve a Marvel legnagyobb hősöit is.

Karakterfejlődés: Thanos karaktere a történetek során különböző adaptációk és változások által fejlődött. A karakter mélységét és háttértörténetét több Marvel sorozat és crossover esemény vizsgálja.

Megjelenés a média és filmekben: Thanos a képregényeken kívül megjelent animációs sorozatokban és élőszereplős filmekben is. A Marvel filmuniverzumban Thanos szerepelt a Bosszúállók filmekben, ahol Josh Brolin alakította őt.

Thanos a Marvel világában az egyik legnagyobb fenyegetés, és karaktere sok mélységet és összetettséget hordoz. Az ő motivációi és cselekedetei széles körben viták tárgyai, és a képregények világában is kiemelkedő figyelmet kap.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
943847
Hasonló termékek