Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Marvel Thor figura 30 cm Hasbro

Cikkszám: 
921395
Külső raktáron 2 db
12 990 Ft
Részletek

Marvel Avengers Bosszúállók Thor szuperhős figura 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Thor az egyik legkedveltett és legerősebb szuperhős a Marvel univerzumban. Akárcsak Loki esetében, Thor karakterét is az északi mitológiai mondák alapján alkották meg. Thornak emberfeletti képességei vannak, uralja a villámokat, ikonikus fegyvere pedig a Mjölnir kalapács, amit a legenda szerint csak az tud felemelni, aki érdemes a használatára.

Thor a Marvel Comics univerzum egyik meghatározó és ikonikus szuperhőse. Ő egy isten, a nordikus mitológiából származó karakter, aki a Marvel képregényekben emberi testben él a Földön, de isteni erejekkel és fegyverekkel rendelkezik. Itt van néhány fontos információ Thor karakteréről:

Isteni származás: Thor az Asgard nevű istenek birodalmában született, mint Odin király fia. A Marvel univerzumban ő egy isten, aki emberré változott és a Földön élt, hogy megtanuljon emberi értékekről és felelősségteljes hősökké váljon.

Fegyverek és képességek: Thor a hatalmas Mjölnir nevű kalapácsot használja fegyverként. A kalapácsot csak méltóak tudják megemelni, és amikor Thor használja, ő szinte mindenhatónak tűnik. Thor rendelkezik villámokkal és viharokkal, és rendkívüli erővel és ellenállással is bír.

Bosszúállók (Avengers): Thor az egyik alapító tagja a Bosszúállóknak, a Marvel szuperhőscsapatának. A csapat számos veszélyes helyzetben segített a világnak, és Thor hatalmas ereje és isteni képességei hozzájárultak a csapat sikereihez.

Ellenségek és kihívások: Thor számos ellenséggel került szembe a képregényekben, beleértve testvérét, Lokit és más isteni entitásokat. Ő számtalan izgalmas és kihívásokkal teli kalandban vett részt.

Mélység és karakterfejlődés: Thor karaktere mély jellemfejlődésen ment keresztül a történetek során. Ő tanulta meg az emberi értékeket és a felelősséget, és sokszor találkozott azzal a kihívással, hogy mennyiben képes az isteni és az emberi oldalát összehangolni.

Média megjelenés: Thor a képregényeken kívül animációs sorozatokban és élőszereplős filmekben is szerepelt. A Marvel filmuniverzumban Chris Hemsworth alakította a karaktert.

Thor a Marvel világában a hatalom, a felelősség és az önfelfedezés szimbóluma, és a karakter mélysége és ereje sokakat lenyűgözött az évek során.

Adatok
Kategória:
Szuperhősök
Gyártó:
Hasbro
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
12990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Marvel Thor figura 30 cm Hasbro
Marvel Thor figura 30 cm Hasbro
12 990 Ft
Webáruház készítés