Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Marvel Thor figura 30 cm Hasbro
Marvel Thor figura 30 cm Hasbro
12 990 Ft

Marvel Thor figura 30 cm Hasbro

Marvel Thor figura 30 cm Hasbro
Marvel Thor figura 30 cm Hasbro
Marvel Thor figura 30 cm Hasbro

Marvel Avengers Bosszúállók Thor szuperhős figura 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Thor az egyik legkedveltett és legerősebb szuperhős a Marvel univerzumban. Akárcsak Loki esetében, Thor karakterét is az északi mitológiai mondák alapján alkották meg. Thornak emberfeletti képességei vannak, uralja a villámokat, ikonikus fegyvere pedig a Mjölnir kalapács, amit a legenda szerint csak az tud felemelni, aki érdemes a használatára.

Thor a Marvel Comics univerzum egyik meghatározó és ikonikus szuperhőse. Ő egy isten, a nordikus mitológiából származó karakter, aki a Marvel képregényekben emberi testben él a Földön, de isteni erejekkel és fegyverekkel rendelkezik. Itt van néhány fontos információ Thor karakteréről:

Isteni származás: Thor az Asgard nevű istenek birodalmában született, mint Odin király fia. A Marvel univerzumban ő egy isten, aki emberré változott és a Földön élt, hogy megtanuljon emberi értékekről és felelősségteljes hősökké váljon.

Fegyverek és képességek: Thor a hatalmas Mjölnir nevű kalapácsot használja fegyverként. A kalapácsot csak méltóak tudják megemelni, és amikor Thor használja, ő szinte mindenhatónak tűnik. Thor rendelkezik villámokkal és viharokkal, és rendkívüli erővel és ellenállással is bír.

Bosszúállók (Avengers): Thor az egyik alapító tagja a Bosszúállóknak, a Marvel szuperhőscsapatának. A csapat számos veszélyes helyzetben segített a világnak, és Thor hatalmas ereje és isteni képességei hozzájárultak a csapat sikereihez.

Ellenségek és kihívások: Thor számos ellenséggel került szembe a képregényekben, beleértve testvérét, Lokit és más isteni entitásokat. Ő számtalan izgalmas és kihívásokkal teli kalandban vett részt.

Mélység és karakterfejlődés: Thor karaktere mély jellemfejlődésen ment keresztül a történetek során. Ő tanulta meg az emberi értékeket és a felelősséget, és sokszor találkozott azzal a kihívással, hogy mennyiben képes az isteni és az emberi oldalát összehangolni.

Média megjelenés: Thor a képregényeken kívül animációs sorozatokban és élőszereplős filmekben is szerepelt. A Marvel filmuniverzumban Chris Hemsworth alakította a karaktert.

Thor a Marvel világában a hatalom, a felelősség és az önfelfedezés szimbóluma, és a karakter mélysége és ereje sokakat lenyűgözött az évek során.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
921395
Hasonló termékek