Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Marvel Ultimate Alliance Ps2 játék PAL (használt)
Marvel Ultimate Alliance Ps2 játék PAL (használt)
10 500 Ft

Marvel Ultimate Alliance Ps2 játék PAL (használt)

Marvel Ultimate Alliance Ps2 játék PAL (használt)
Marvel Ultimate Alliance Ps2 játék PAL (használt)

Marvel Ultimate Alliance Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
10 500 Ft
Részletek

A Marvel: Ultimate Alliance egy 2006 - os akció-szerepjáték , amelyet a Raven Software fejlesztett ki PlayStation 2 -re , PlayStation 3 -ra , Xbox -ra és Xbox 360 -ra, és az Activision adta ki. 

Az Ultimate Alliance a kitalált Marvel Univerzumban játszódik, és számos szuperhős , szupergonosz és mellékszereplő szerepel a Marvel Comics kiadványaiban . Sok hasonlóságot mutat a Raven Software korábbi Marvel-játékaival, az X-Men Legends- szel és az X-Men Legends II: Rise of Apocalypse- szel , mivel lehetővé teszi a játékosoknak, hogy válogathassanak a hatalmas szereplőgárdából, hogy létrehozzák a végső szuperhőscsapatot. A játék egy eredeti cselekményt tartalmaz, amelyben a Marvel univerzum hőseinek össze kell fogniuk, hogy legyőzzék Doctor Doomot és a gonosz mestereit, és meghiúsítsák a globális uralomra vonatkozó terveiket.

A játékosok több mint huszonkét játszható karakterből választhatnak négyfős csapatokat (bár egyes karakterek kezdetben nem állnak rendelkezésre, és fel kell oldani őket), így létrehozhatják saját szuperhőscsapataikat, vagy újraalkothatnak híres csapatokat a kiadványokból. Bizonyos csoportok (pl. Bosszúállók , Védekezők , Fantasztikus Négyes , Marvel Knights , X-Men ) alkotásakor bónuszok is elérhetőek . A játéknak alternatív befejezései vannak, amelyeket a játékos által teljesített választható küldetések száma szab meg. Tartalmazza a triviákat, a grafikákat és a "szimulátorlemezeket", amelyek feloldják a karakterek számára a nem történethez kapcsolódó küldetéseket. Minden karakternek különféle jelmezei vannak, amelyek különböző előnyöket kínálnak.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Activision
Korosztály
12 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
424868
Hasonló termékek