Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Marvel Venom figura 30 cm Hasbro
Marvel Venom figura 30 cm Hasbro
14 990 Ft

Marvel Venom figura 30 cm Hasbro

Marvel Venom figura 30 cm Hasbro
Marvel Venom figura 30 cm Hasbro

Marvel Venom figura 30 cm-es. Eredeti licenszelt Hasbro termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Egy különös parazita szimbióta, mely a világűrből származik a Földre kerülése után elkezdett prédát keresni magának, mellyel egyesülhet és átveheti felette a hatalmat.

A Venomként ismert szimbióta a Klyntar nevű ősi faj tagja, melyet a kegyetlen istenség, Knull hozott létre bolygók leigázása céljából. A lények később elszakadtak teremtőjüktől, és békés útra léptek. Küldetésük célja innentől az volt, hogy szimbiózissal az arra méltó gazdatestekből tökéletes védelmező harcosokat formáljanak. Ez csak nemes lelkű és erős alanyokkal valósulhatott meg, más esetekben torz tudatú szörnyek jöttek létre, melyeket száműztek a fajból.

Idővel a hibás egyedek lettek többségben, akiket a béke helyett a pusztítás éltetett. A gazdatesteket csak élősködésre használták, és végül teljesen kiszipolyozták belőlük az életet. Venom szimbiótája ezzel szemben az elődjeihez hasonlóan a gazdatesttel való szoros és kölcsönös kötelékben hitt. A fajtársai ezt aberrációnak vélték, és attól tartva, hogy másokat is megfertőz, bezárták a lényeket. A börtöne később része lett a Csatavilágnak. Ez egy hely, amit a Túlontúli nevű istenszerű lény állított össze különböző bolygókból, és ahol Pókemberrel együtt egy halom szuperhős és gonosztevő csapott össze a híres Titkos Háborúban.

A harc során Peter Parker jelmeze megsérült, Thor és Hulk egy géphez irányították, ami elvileg új öltözéket készített volna neki, de ehelyett a szimbiótát kapta meg. A parazita nem csak önműködő ruhaként funkcionált a számára, de egyben az erejét is megnövelte, és organikus hálóvetővel is ellátta Pókembert. A Titkos Háborúból visszatérve azonban Peter érzelmi kiegyensúlyozatlanságot és folyamatos fáradtságot kezdett tapasztalni. Eleinte mindezt a stressznek tulajdonította, de Reed Richards később megállapította, hogy a problémákat a ruha okozza, ami valójában egy élősködő.

Miután a Fantasztikus Négyes vezetője rájött, hogy a szimbióta rendkívül érzékeny a zajra, egy hangágyúval távolította el azt Peter testéről, de mikor a parazita később kiszabadult, rögtön megkereste Pókembert, és újból összeolvadt vele. A hálószövő egy templom harangtornyában tudott végleg megszabadulni tőle, de ebbe kis híján bele is halt.[9] A lény a szimbiózis során megtanult érezni, és többek között átvette Peter emberségét, így mielőtt továbbállt volna, még biztonságba helyezte az ájult férfit.

Venom különböző képességekkel is bír, mint a szupererő, rendkívüli ellenállás, gyorsaság, kifinomult reflexek, falmászás, organikus hálóvető. Venom gyakorlatilag mindenre képes, amire Pókember, sőt, a legtöbb dologban erősebb is nála. Pókösztönnel ugyanakkor nem rendelkezik, de nem is érzékeli őt Pókember. Képes alakváltásra is, a szimbióta ruhadarabokat hoz létre a gazdatestén, de igazából bármilyen formának álcázhatja magát. Bizonyos esetekben hús-vér lények alakját is felvette már. A szimbióta segítségével a gazdatest gyorsabban gyógyul egy sérülés után, ugyanakkor a parazita rendkívül érzékeny a hangra és a hőre.

A szimbióta nem csak arra képes, hogy befolyásolja a hordozóját, vagy önmagát meggyógyítsa, de alakját és formáját is tudja változtatni. Ha akar, képes csápokat vagy épp több fejet is növeszteni, de többnyire különféle ruhának álcázza magát. Egyszer azonban még arra is képes volt, hogy egy autó fölött vegye át az irányítást. Néhány lapszám erejéig, amíg a szimbióta Flash Thompson testét használta egy autót is az uralma alá hajtott, amit kikiáltott Venom-mobilnak.

Venom a Marvel Comics univerzum egyik ikonikus és komplex karaktere, egy szimbióta, amely emberi testben élve módosítja viselője képességeit és személyiségét. Itt van néhány fontos információ Venom karakteréről:

Szimbióta eredet: A Venom szimbióta egy földönkívüli lény, amely először Spider-Manrel találkozott, miután a Pókember összeütközött vele egy idegen bolygón. A szimbióta először Peter Parker testéhez kötődött, de kiderült, hogy túl invazív és negatív hatással van rá. Végül Peter sikerrel szabadult meg tőle.

Eddie Brock és Venom: Eddie Brock egy riporter volt, aki egy városi történetet készült leleplezni, de téves információk miatt a Pókember nem tudta megállítani a bűnözőt. A szimbióta és Eddie Brock találkozása után létrejött Venom. Brock és a szimbióta közötti kapcsolat sokszor vegyes, és Brockban a szimbióta negatív tulajdonságai is felerősödhetnek.

Képességek: Venom hatalmas erejű és ellenálló testet kölcsönöz viselőjének. Ő rendelkezik hosszú pókkarokkal, amit a Pókember stílusát idézi meg, és számos más módosított képességgel, mint például a tapadóképességgel és a kiváló látással.

Anti-hős és ellenség: Bár Venom elsődlegesen a Pókember egyik ellenfele, idővel az ő karaktere komplexebbé vált. Venom néha anti-hősként is működik, a jó oldalra áll, hogy megmentse az ártatlanokat. Ugyanakkor a karakterben továbbra is ott van a destruktív és veszélyes oldal is.

Későbbi verziók és további szimbióták: A Venom karakterhez több későbbi verzió és további szimbióta is kapcsolódik, mint például Carnage (Kletus Kasady), Toxin (Patrick Mulligan) és mások. Ezek a karakterek ismét változatos történeteket és konfliktusokat hoztak létre a Marvel univerzumban.

Média megjelenés: Venom a képregényeken kívül megjelent animációs sorozatokban és élőszereplős filmekben is. A karakter kapott saját önálló filmadaptációt is.

Venom karaktere a képregények és a popkultúra világában is széles körben elismert és ismert. A karakter komplexitása és a szimbióta jellemzői sokféle történeti lehetőséget biztosítanak a Marvel univerzumon belül.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Hasbro
Korosztály
4 éves kortól
Ár
14990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
375815
Hasonló termékek