Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Max Payne 2: The Fall of Max Payne Ps2 játék PAL
Max Payne 2: The Fall of Max Payne Ps2 játék PAL
10 500 Ft

Max Payne 2: The Fall of Max Payne Ps2 játék PAL

Max Payne 2: The Fall of Max Payne Ps2 játék PAL
Max Payne 2: The Fall of Max Payne Ps2 játék PAL

Max Payne második része - The Fall of Max Payne Ps2 játék PAL régió. Használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
10 500 Ft
Részletek

A "Max Payne 2: The Fall of Max Payne" a Remedy Entertainment által fejlesztett, majd a Rockstar Games által kiadott videojáték. Ez a játék a sikeres első rész, a "Max Payne" folytatása, és 2003-ban jelent meg Microsoft Windows platformra, majd később Xbox és PlayStation 2 konzolokra is.

A játék a történetben és a játékmenetben is folytatja az első részt. Max Payne főszereplőként tér vissza, de most Mona Sax is játszható karakterként bemutatkozik. A történet fókuszában továbbra is a sötét és bonyolult bűnügyi rejtélyek állnak, amelyek körülveszik Max Payne-t. A játékosoknak különböző helyszíneken kell végigvezetniük a karaktereket, és szembenézniük azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a szervezett bűnözés és a korrupció szövetségében találkoznak.

Az "Max Payne 2" továbbfejlesztette az első rész lassított idő mechanizmusát (bullet time), és a játékmenet számos újítást vezetett be. A történet és a karakterek közötti kapcsolatok még hangsúlyosabbak lettek, és a játék a noir stílusának hű maradt, erős narratívával és drámai jelenetekkel.

A játékot a kritikusok és a játékosok is elismerik a folytatás sikerességéért, beleértve a karakterfejlődést, az írást és a játékmenetet. A "Max Payne 2: The Fall of Max Payne" tovább mélyítette a sorozatot, amelyet a rajongók még mindig kedvelnek és értékelnek.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Remedy
Korosztály
16 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
198373
Hasonló termékek