Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Max Payne 3 Ps3 játék (használt)
Max Payne 3 Ps3 játék (használt)
7 500 Ft

Max Payne 3 Ps3 játék (használt)

Max Payne 3 Ps3 játék (használt)
Max Payne 3 Ps3 játék (használt)

Max Payne harmadik része Ps3 konzolokra. Használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
7 500 Ft
Részletek

A "Max Payne 3" a Max Payne videojáték-sorozat harmadik része, amelyet a Rockstar Studios fejlesztett és a Rockstar Games adott ki. A játék 2012-ben jelent meg PlayStation 3, Xbox 360 és Microsoft Windows platformokra.

A "Max Payne 3" a sorozat korábbi részeinek történeti és karakteres hagyományait folytatja. A játék középpontjában továbbra is Max Payne áll, aki most São Paulo-ban dolgozik magánbiztonsági szolgálatnál. A játékosoknak szembe kell nézniük Max belső démonaival, miközben megpróbálják megvédeni a munkáltatójuk, Rodrigo Branco családját.

A játékmenetben a "Max Payne 3" megtartja a sorozatra jellemző lassított idő mechanizmust (bullet time), ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy szinte bármikor lassítva mozogjanak, miközben célzást végeznek. Ebben a részben a bullet time mechanika még látványosabbá vált, a lassítás és a gyorsítás közötti váltások simábbak és filmre emlékeztetőbbek lettek.

A játék dicsérték a látványvilágáért, a történetmesélésért és a karakterfejlődésért. São Paulo környezete szépen kidolgozott és részletes, és a játék a film noirok sötét és drámai hangulatát sikeresen visszaadja.

Az "Max Payne 3" tovább mélyíti Max karakterét, bemutatva az újabb tragédiákat és próbatételeket, amelyekkel szembenéz. A játék a noir hangulatot és a karakterközpontú történetmesélést tovább viszi a sorozatban, így a rajongók számára egy érzelmekkel teli és intenzív játékélményt kínálva.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Rockstar Games
Korosztály
17 éves kortól
Ár
7500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
784131
Hasonló termékek