Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Max Payne Ps2 játék PAL (használt)
Max Payne Ps2 játék PAL (használt)
10 500 Ft

Max Payne Ps2 játék PAL (használt)

Max Payne Ps2 játék PAL (használt)
Max Payne Ps2 játék PAL (használt)

Max Payne Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
10 500 Ft
Részletek

"Max Payne" egy olyan videojáték-sorozat, amelyet a Remedy Entertainment fejlesztett és a Rockstar Games adott ki. Az első rész, az egyszerűen csak "Max Payne" címet viselő játék, 2001-ben jelent meg Microsoft Windows platformra, majd később PlayStation 2, Xbox és más platformokra is. A játék nagy sikert aratott a film noirok és a túlélőhorror játékok kombinációjaként, különösen az innovatív történetmesélés, valamint a lassított idő- és bullet time mechanika miatt.

A "Max Payne" játékban a játékosok Max Payne, egy ellenszereplőnyomozó bőrébe bújnak, akit a játék elején az életétől és családjától megfosztottak. A játék a bosszú témáját járja körül, és a történet a karakter lelkiállapotát és a kábítószeres kultúrát is felfedi. A játék az irodalmi és filmi noirok hangulatát ötvözi a videojátékok sajátos dinamizmusával.

A játékmenetben a bullet time mechanizmus különlegessége, amely lehetővé teszi Max számára, hogy rövid időre lelassítsa az időt, miközben körülötte minden más a normál ütemben zajlik. Ez lehetővé teszi a játékosnak, hogy lassított ütemben célzásokat végezzen és kivédje az ellenfelek támadásait.

A sikeres első rész után további folytatások is készültek, például a "Max Payne 2: The Fall of Max Payne" (2003) és a "Max Payne 3" (2012), amelyben Max története tovább folytatódik és újabb kihívásokkal találja magát szemben.

A "Max Payne" sorozat későbbi részei ismertek a mély karakterfejlődésről és a komplex, sötét történetmesélésről. A játékok mellett a sorozatból készült egy filmadaptáció is 2008-ban, amelyben Mark Wahlberg játszotta a főszerepet.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Remedy
Korosztály
15 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
923716
Hasonló termékek