Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)
Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)
12 990 Ft

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)
Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A játék története a Maximo: Ghosts to Glory című filmből következik , ahol Maximo még mindig elveszett szerelmét, Sophiát keresi. Ismét Grim (a Grim Reaper ) kíséri. Keresésük azonban megszakad, mert egy sor mechanikus lény kezdi megtámadni a falvakat, és lemészárolja a falu népét. Ezek a lények a Zin Hadserege, egy ősi hadsereg, amelyet elveszett lelkek tápláltak, és állítólag a Hawkmoor kastély boltozatába zárták az utolsó csata után, 500 évvel ezelőtt. Most azonban szabadok, a titokzatos hadúr, Lord Bane tettei miatt.

Maximo játékmenetét a hack and slash harc és a platformozás jellemzi , valamint egy páncélrendszer, ahol a sebzést a páncél elvesztése tükrözi. A Maximo két páncélszinttel kezdi a játékot (teljes páncél sisak nélkül), és háromra, illetve négyre frissíthető (sisakkal, illetve aranypáncéllal). Az első szinten a Maximo boxernadrágra redukált .

A játékmenet másik eleme a Grim átalakulás, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy rövid időre Grim Reaperré változzon a Zin hadseregéből összegyűjtött lelkekkel. A Grim sebezhetetlen, erőteljes és egy érintéssel gyorsabb, mint a Maximo. Az ebben a formában eltöltött idő azonban korlátozott, de frissítésekkel meghosszabbítható.

Maximo bónuszokat is kap a falusiaktól, amelyeket megment az ellenségtől a játékban, és ezek a jutalmak az új páncéltól a tanácsig bármit jelentenek.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
12 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
740655
Hasonló termékek