Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)
Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)
18 990 Ft

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)
Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL (használt)

Maximo - Army of Zin Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

18 990 Ft
Részletek

A játék története a Maximo: Ghosts to Glory című filmből következik , ahol Maximo még mindig elveszett szerelmét, Sophiát keresi. Ismét Grim (a Grim Reaper ) kíséri. Keresésük azonban megszakad, mert egy sor mechanikus lény kezdi megtámadni a falvakat, és lemészárolja a falu népét. Ezek a lények a Zin Hadserege, egy ősi hadsereg, amelyet elveszett lelkek tápláltak, és állítólag a Hawkmoor kastély boltozatába zárták az utolsó csata után, 500 évvel ezelőtt. Most azonban szabadok, a titokzatos hadúr, Lord Bane tettei miatt.

Maximo játékmenetét a hack and slash harc és a platformozás jellemzi , valamint egy páncélrendszer, ahol a sebzést a páncél elvesztése tükrözi. A Maximo két páncélszinttel kezdi a játékot (teljes páncél sisak nélkül), és háromra, illetve négyre frissíthető (sisakkal, illetve aranypáncéllal). Az első szinten a Maximo boxernadrágra redukált .

A játékmenet másik eleme a Grim átalakulás, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy rövid időre Grim Reaperré változzon a Zin hadseregéből összegyűjtött lelkekkel. A Grim sebezhetetlen, erőteljes és egy érintéssel gyorsabb, mint a Maximo. Az ebben a formában eltöltött idő azonban korlátozott, de frissítésekkel meghosszabbítható.

Maximo bónuszokat is kap a falusiaktól, amelyeket megment az ellenségtől a játékban, és ezek a jutalmak az új páncéltól a tanácsig bármit jelentenek.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
12 éves kortól
Ár
18990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
740655
Hasonló termékek