Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Mechagodzilla figura 15 cm Monsterverse
Mechagodzilla figura 15 cm Monsterverse
19 500 Ft

Mechagodzilla figura 15 cm Monsterverse

Mechagodzilla figura 15 cm Monsterverse
Mechagodzilla figura 15 cm Monsterverse

Mechagodzilla figura 15 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű eredeti licenszelt Monsterverse termék, azonosító: MNG01610


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
19 500 Ft
Részletek

Mechagodzilla egy fiktív robot karakter, aki először a 1974-es Godzilla vs. Mechagodzilla című filmben jelent meg. Godzilla robot másolata, akinek célja, hogy elpusztítsa őt. Mechagodzilla az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban visszatérő ellensége Godzilla-nak, King Ghidorah mellett.

Mechagodzilla több különböző változatban is megjelent a Godzilla franchise-ban. Az eredeti Mechagodzilla egy idegenek által létrehozott fegyver volt, amely rakétákkal és lézersugarakkal volt felszerelve1 A Heisei sorozatban Mechagodzilla egy ember által épített szuperfegyver volt, amely Mecha-King Ghidorah és Godzilla technológiáját használta fel A Millennium sorozatban Mechagodzilla, vagy Kiryu, egy Godzilla csontvázára épült robot volt, amelyet az Anti-Megalosaurus Force használt A Reiwa sorozatban Mechagodzilla City egy nanometálból álló város volt, amelyet a Bilusaludo faj épített, hogy megvédje magát Godzilla-tól A Monsterverse-ben Mechagodzilla egy titkosan épített robot Titan volt, amelyet az Apex Cybernetics irányított King Ghidorah agyával, hogy legyőzze Godzilla-t és átvegye a Földet.

Mechagodzilla képességei változnak a különböző változatai között, de általában rendelkezik erős páncéllal, rakétákkal, lézersugarakkal, repülési képességgel és más speciális fegyverekkel. Mechagodzilla néha összekapcsolódik más robotokkal vagy felszerelésekkel, hogy növelje erejét, például Super Mechagodzilla vagy Super Weapons Kiryu formában

Mechagodzilla egy érdekes és izgalmas karakter, aki sok kihívást jelent Godzilla számára.

 

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Monsterverse
Korosztály
3 éves kortól
Ár
19500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
485155
Hasonló termékek