Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Mechagodzilla figura 23 cm
Mechagodzilla figura 23 cm
9 500 Ft

Mechagodzilla figura 23 cm

Mechagodzilla figura 23 cm
Mechagodzilla figura 23 cm
Mechagodzilla figura 23 cm
Mechagodzilla figura 23 cm

Mechagodzilla figura 23 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült tömör figura.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

Mechagodzilla lényegében egy emberek által alkotott hatalmas robot Godzilla, mely szinte mindenben megegyezik az eredeti Godzillával. Elsősorban azért hozták létre, hogy Godzilla ellenfele legyen, és legyőzze Godzillát, de később az emberek úgy is elkezdtek rá tekinteni, mint egy speciális fegyverre, amely bárhol és bármikor bevethető.

Mechagodzilla egy híres fiktív karakter a Godzilla filmek univerzumában. Mechagodzilla egy mechanikus, robotikus verziója Godzillának, és a filmekben gyakran használják, hogy szembenézzen a hatalmas Godzilla szörnnyel. Itt van néhány információ Mechagodzilláról:

Megjelenés: Mechagodzilla először 1974-ben, a "Godzilla vs. Mechagodzilla" című filmben jelent meg. Ebben a filmben egy űrbejáró faj, az Alien Simians, megépít egy mechanikus Godzilla másolatot, hogy káoszt és pusztítást okozzon a Földön. A Mechagodzilla később több más filmbe is bekerült, és számos változatban tűnt fel.

Kinézet: Mechagodzilla kinézete a filmek és az idők függvényében változott. Általában robotikus verziójaként jelenik meg a hagyományos Godzillának, gyakran szögletes és gépies kialakítással. A karakter általában rendelkezik repülési képességgel, különféle fegyverekkel és eszközökkel, amelyekkel szembeszállhat a másik szörnnyel.

Eredet és Cél: A Mechagodzilla általában azzal a céllal épül, hogy megfékezze vagy legyőzze a valódi Godzillát vagy más szörnyeket. A különféle filmekben különböző indítékokkal rendelkezik, és a karakter fejlődése során gyakran változik a hozzárendelt történet és háttértörténet.

Szereplés és Filmek: Mechagodzilla számos Godzilla filmbe és médiumba bekerült. A karakter a Toho stúdió készített filmekben szerepelt, és az elmúlt évtizedek során számos újragondolás és átirat kapott.

MonsterVerse: Mechagodzilla szerepelt a 2021-es "Godzilla vs. Kong" filmben is, amely a MonsterVerse filmuniverzum része. Ebben a verzióban Mechagodzilla az emberek által épített szörnyellenes védelmi rendszer, amely a két hatalmas szörny közötti csatát próbálja megfékezni.

Mechagodzilla egy ikonikus és népszerű karakter a Godzilla filmek univerzumában, és a robotikus szörnyek kategóriájában jelentős szerepet játszik. A karakter a szörnyfilmek és a popkultúra részévé vált, és sok rajongó számára kedvelt figura.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
543727
Hasonló termékek