Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Mercenaries: Playground of Destruction Ps2 játék
Mercenaries: Playground of Destruction Ps2 játék
12 990 Ft

Mercenaries: Playground of Destruction Ps2 játék

Mercenaries: Playground of Destruction Ps2 játék
Mercenaries: Playground of Destruction Ps2 játék

Mercenaries: Playground of Destruction, lemezes Ps2 játék, PAL verzió. Használt, újszerű, ellenőrzött.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft
Részletek

A Mercenaries: Playground of Destruction egy nyílt világú akció-kaland videojáték, amelyet a Pandemic Studios fejlesztett és az Electronic Arts adott ki. A játék 2005 januárjában jelent meg PlayStation 2 és Xbox konzolokra. Itt van néhány fontos információ a PS2 kiadásról:

Történet és Játékmenet

Történet: A játék Észak-Koreában játszódik, ahol a játékos egy zsoldost alakít, aki különféle küldetéseket vállal a különböző frakciók számára. A cél egy észak-koreai diktátor és tábornokok elkapása vagy eliminálása.

Játékmenet: Nyílt világú játék, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy szabadon mozogjanak a térképen, és különböző járműveket, fegyvereket használjanak. A játékos döntései befolyásolják a frakciókhoz fűződő kapcsolatait.

Főbb Jellemzők

Nyílt világ: A játékosok szabadon felfedezhetik a játék világát, amely egy részletesen kidolgozott háborús zóna Észak-Koreában.

Járművek és Fegyverek: Számos jármű (tartályok, helikopterek, dzsipek) és fegyver áll rendelkezésre, amelyek segítségével a játékosok teljesíthetik küldetéseiket.

Frakciók: Több frakció van jelen a játékban, köztük az Egyesült Államok, Kína, Dél-Korea és a helyi gerillák. A játékos döntései és akciói befolyásolják a frakciókhoz fűződő viszonyát.

Visszajelzések és Fogadtatás

Kritikai fogadtatás: A játékot pozitívan fogadták, különösen dicsérték a nyílt világú játékmenetet, a grafikai megvalósítást és az akciódús küldetéseket. Ugyanakkor néhány kritikus megjegyezte, hogy a történet és a karakterek kidolgozása lehetne részletesebb.

Értékelések: A játék átlagos pontszáma a kritikusoknál 80% körül mozgott, ami egy erős középkategóriás játékot jelez.

Technikai Jellemzők

Grafika: A PS2 verzió grafikai megvalósítása az akkori standardoknak megfelelő volt, részletes környezetekkel és látványos robbanásokkal.

Hang: A játék kiváló hanghatásokkal és egy jól összerakott zenével rendelkezik, amely hozzájárul a háborús hangulathoz.

Összességében a Mercenaries: Playground of Destruction egy emlékezetes és szórakoztató játék volt a PlayStation 2 érában, amely az akció és a nyílt világú játékmenet kedvelői számára ajánlott.

 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Electronic Arts
Korosztály
17 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
232241
Hasonló termékek