Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Minato Namikaze mini figura
Minato Namikaze mini figura
2 500 Ft

Minato Namikaze mini figura

Minato Namikaze mini figura a Naruto anime és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Minato Namikaze a "Naruto" sorozatban egy fontos karakter, és Naruto Uzumaki apja. Ő a Konohagakure falu negyedik Hokage-ja és az egyik legnagyobb ninja, akit a sorozat bemutat. Itt van néhány fontos információ Minato karakteréről:

Negyedik Hokage: Minato a Konohagakure falu negyedik Hokage-ja volt, és kivételesen erős és tehetséges ninja. A Hokage pozíciója a falu vezetője és legnagyobb védelmezője.

Hiraishin no Jutsu (Vörös Villám Technika): Minato különleges technikája, a Hiraishin no Jutsu, lehetővé teszi neki, hogy egy adott ponton létrehozzon egy "jelölőt," majd bármikor gyorsan és szinte azonnal oda teleportálhasson. Ez a technika lehetővé teszi számára, hogy villámgyorsan mozogjon a csatatéren.

Rasengan: Minato kifejlesztette a Rasengan nevű jutsut, amely egy kör alakú és nagy erejű robbanó technika. A Rasengant a fia, Naruto is később megtanulja és továbbfejleszti.

Naruto Apja: Minato apja Naruto Uzumaki-nak, a sorozat főszereplőjének. Az ő és felesége, Kushina Uzumaki sorsa tragikus, amikor Kyūbi, a Kilencfarkú Róka, megtámadja a falut, és Minato kénytelen lemondani az életéről, hogy megmentse a falut és lezárja a Kilencfarkú Róka erejét a saját fiában.

Tanítványok: Minato két tanítványa is volt, Kakashi Hatake és Rin Nohara, akik a Csapat 7-ben szereplő karakterek. Kakashi később a hatodik Hokage lesz.

Kushina Namikaze Feleség: Minato felesége, Kushina Uzumaki, az egyik oka, hogy Kyūbi megtámadta a falut. Kushina egy erős kunoichi volt és a Kilencfarkú Róka korábbi Jinchuriki-ja.

Minato karaktere a "Naruto" sorozatban emlékezetes és tiszteletreméltó. A történetben való szerepvállalása és áldozatai mély hatással vannak a sorozat fő cselekményére és a vele kapcsolatos karakterekre, különösen Narutora.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
600362
Hasonló termékek