Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Minato Namikaze mini figura

Cikkszám: 
600362
Külső raktáron 1 db
3 490 Ft
Részletek

Minato Namikaze mini figura a Naruto anime és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Minato Namikaze a "Naruto" sorozatban egy fontos karakter, és Naruto Uzumaki apja. Ő a Konohagakure falu negyedik Hokage-ja és az egyik legnagyobb ninja, akit a sorozat bemutat. Itt van néhány fontos információ Minato karakteréről:

Negyedik Hokage: Minato a Konohagakure falu negyedik Hokage-ja volt, és kivételesen erős és tehetséges ninja. A Hokage pozíciója a falu vezetője és legnagyobb védelmezője.

Hiraishin no Jutsu (Vörös Villám Technika): Minato különleges technikája, a Hiraishin no Jutsu, lehetővé teszi neki, hogy egy adott ponton létrehozzon egy "jelölőt," majd bármikor gyorsan és szinte azonnal oda teleportálhasson. Ez a technika lehetővé teszi számára, hogy villámgyorsan mozogjon a csatatéren.

Rasengan: Minato kifejlesztette a Rasengan nevű jutsut, amely egy kör alakú és nagy erejű robbanó technika. A Rasengant a fia, Naruto is később megtanulja és továbbfejleszti.

Naruto Apja: Minato apja Naruto Uzumaki-nak, a sorozat főszereplőjének. Az ő és felesége, Kushina Uzumaki sorsa tragikus, amikor Kyūbi, a Kilencfarkú Róka, megtámadja a falut, és Minato kénytelen lemondani az életéről, hogy megmentse a falut és lezárja a Kilencfarkú Róka erejét a saját fiában.

Tanítványok: Minato két tanítványa is volt, Kakashi Hatake és Rin Nohara, akik a Csapat 7-ben szereplő karakterek. Kakashi később a hatodik Hokage lesz.

Kushina Namikaze Feleség: Minato felesége, Kushina Uzumaki, az egyik oka, hogy Kyūbi megtámadta a falut. Kushina egy erős kunoichi volt és a Kilencfarkú Róka korábbi Jinchuriki-ja.

Minato karaktere a "Naruto" sorozatban emlékezetes és tiszteletreméltó. A történetben való szerepvállalása és áldozatai mély hatással vannak a sorozat fő cselekményére és a vele kapcsolatos karakterekre, különösen Narutora.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Minato Namikaze mini figura
Minato Namikaze mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés