Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Minecraft - Creeper plüss 20 cm
Minecraft - Creeper plüss 20 cm
4 990 Ft

Minecraft - Creeper plüss 20 cm

Minecraft - Creeper plüss 20 cm-es.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

A Minecraft Creeper egy ikonikus és jól felismerhető karakter a Minecraft játék világában. A Creeper egy robbanékony, zöldszínű, négy lábú lény, amely gyakran meglepetésszerűen közelít a játékosokhoz és robbanásba kezd. Itt van néhány információ a Minecraft Creeperrel kapcsolatban:

Megjelenés: A Creeper zöld színű, fekete szemekkel és egy vékonyabb szájjal rendelkezik. A teste felülete texturált, hasonlít egy moha növényre vagy egy zöld szőnyegre.

Viselkedés: A Creeperek általában csendesen sétálnak, amíg elég közel nem érnek egy játékost vagy egy másik entitást. Ekkor hirtelen hangosan pislogószőrű "sssssss..." hangot kezdenek kiadni, majd pár másodperc múlva robbannak. Robbanásuk során környezetüket, a játékost és más entitásokat sebesítik meg, és széttörhetik a környező blokkokat is.

Rombolás és Károk: A Creeper robbanása károkat okozhat a játékosoknak és a játék világának. A robbanás erejétől függően a Creeper szétszórhatja a blokkokat, gyakran rombolva a játékos építményeit vagy a környezetet.

Népszerűség: A Creeper egyike a Minecraft legismertebb és legikonikusabb szörnyeinek, és gyakran emblematikus jelképévé vált a játéknak. A játékosok gyakran találkoznak Creeperekkel a játék különböző területein, és a váratlan robbanások gyakran adnak izgalmat és kihívást a játékmenetnek.

Más Médiumokban: A Creeper és más Minecraft szörnyek néha más médiumokban is felbukkannak, például különféle képregényekben, rajzfilmekben és paródiákban.

A Minecraft Creeper egy olyan elem, amely hozzájárul a játék izgalmas és néha meglepő légköréhez. Sok játékos számára az első találkozás a Creeperrel emlékezetes élmény, és a karakter továbbra is egyértelműen összefonódik a Minecraft univerzummal.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
608180
Hasonló termékek