Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Minecraft - Denevér plüss 18 cm

Cikkszám: 
301798
Külső raktáron 3 db
5 990 Ft
Részletek

Minecraft - Denevér plüss 18 cm-es méretben.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Minecraft-ban a denevérek olyan mobok (mozgó lények), amelyek a játékban található barlangokban élnek. Itt vannak néhány jellemzőjük:

Kinézet: A denevérek a valódi életben megszokott módon néznek ki. Kisebbek és mozgékonyabbak más moboknál, fekete színűek, és szárnyaik vannak.

Viselkedés: A denevérek barlangokban találhatók, és főként éjszaka vagy sötét területeken aktívak. Nappal visszahúzódnak a barlangok mélyére, ahol pihennek.

Életmód: A denevérek nem támadnak meg játékosokat, és nem agresszívak. Egyedülállóak abban a tekintetben, hogy semmilyen formában nem támadnak, még akkor sem, ha a játékos közel hozzájuk kerül.

Kölcsönhatás a világossággal: A denevérek fényérzékenyek, ami azt jelenti, hogy a napfénytől való kitettség károsítja őket. Ha napfény éri őket, elkezdenek égni, és hamarosan elpusztulnak. Ezért a játékosoknak nem kell attól tartaniuk, hogy a denevérek támadásba lendülnek, de napközben látványosan el tudnak pusztulni, ha a felszínen találkoznak velük.

Csontvázak támadhatják őket: Ha egy barlangban csontvázak vannak jelen, azok támadhatják a denevéreket.

A denevérek dekoratív elemek a játékban, és hozzájárulnak a barlangok hangulatához. A játékosoknak nem jelentenek veszélyt, de érdekesek és egyedi jellemzőkkel rendelkeznek.

Adatok
Kategória:
Minecraft
Gyártó:
Takara Tomy
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
5990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Minecraft - Denevér plüss 18 cm
Minecraft - Denevér plüss 18 cm
5 990 Ft
Webáruház készítés