Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft - Enderdragon plüss 30 cm
Minecraft - Enderdragon plüss 30 cm
12 990 Ft

Minecraft - Enderdragon plüss 30 cm

Minecraft - Enderdragon Végzetsárkány jellegű sárkány plüss 30 cm-es. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft
Részletek

Az Ender Dragon egy jelentős és ikonikus lény a Minecraft játékban, amelyet a játékosok a Nether után elérhető második dimenzióban, az End-ben találhatnak meg. Az Ender Dragon egy nagyméretű sárkány, amelynek legfőbb célja a játékosok kihívás és a kaland jelentése. Itt van néhány fontos információ az Ender Dragonnal kapcsolatban:

Elérhetőség: Az Ender Dragon elérése érdekében a játékosoknak először le kell győzniük a Netherben található Ender Portalt. Az Ender Portal 12 End Portal Frame-ből áll, amelyek közül kilencet helyeznek el egy 3x3-as négyzetben, és a közepébe egy End Portal Frame tárgyat kell helyezni. A megfelelő helyre helyezett End Portal Frame-ek aktiválják az End portált, amelyen keresztül az End dimenzióba juthatsz.

Harcolás az Ender Dragonnal: Az End dimenzióban a játékosok találkoznak az Ender Dragonnal. Az Ender Dragon egy nagy, fekete színű sárkány, amelynek az az egyik szárnya védelmi pajzsot alkot. Az sárkány egy főtámadással, valamint az általa kibocsátott lila kristályos sugárzással sebesít. A játékosoknak át kell szúrniuk az Ender Crystalokat, amelyek a környéken találhatók, hogy lebontsák a sárkány védelmét. Ezt követően az Ender Dragon kiszárnyal és sebezhetővé válik.

Jutalmak és sikerteljes küldetés: Amikor a játékosok le tudják győzni az Ender Dragont, az összegyűjtött tapasztalati pontokkal jutalmazzák őket. Az Ender Dragon összeomlik, és egy végportált hoz létre, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszatérjenek a fődimenzióba. Emellett az Ender Dragon legyőzése egy fontos küldetési célnak számít a játékban.

Megújulás: A játékosok újratámadhatják az Ender Dragont, ha elérhetővé teszik az Ender Crystalokat az End dimenzióban. Az Ender Dragon ismét feléled és újra meg kell küzdeni vele.

Az Ender Dragon a Minecraft egyik legnagyobb kihívását és célkitűzését jelenti. A harc vele izgalmas és összetett lehet, és sikere a játékban való haladás egyik fontos mérföldköve.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
324013
Hasonló termékek