Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft - Enderman plüss 18 cm
Minecraft - Enderman plüss 18 cm
4 990 Ft

Minecraft - Enderman plüss 18 cm

Minecraft - Enderman jellegű plüss 18 cm-es méretben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Az Enderman egy különleges és érdekes karakter a Minecraft játékban. Ez egy magas és karcsú humanoid lény, amely a játék során az End dimenzióban, valamint néhány más dimenzióban és a fődimenzióban is megtalálható. Az Enderman különleges viselkedéssel és tulajdonságokkal rendelkezik. Íme néhány fontos információ az Endermanról:

Kinézet: Az Enderman magas és karcsú, fekete bőrű lény, hosszú karokkal és lábakkal. A feje téglalap alakú és fekete szemekkel rendelkezik. Az Enderman jellegzetessége, hogy van egy bíbor lila szemre emlékeztető szeme, amelyek ragyognak, amikor a játékos ránéz.

Viselkedés: Az Enderman alapvetően békés lény, amíg a játékos nem néz rájuk. Ha a játékos rájuk néz, az Enderman gyorsan agresszívvé válik, ide-oda teleportál, majd támadni kezdi a játékost. Az Enderman agresszív reakciója megszűnik, ha a játékos elhagyja a látótérüket.

Teleportálás: Az Enderman képes azonnal teleportálni magát más helyekre, ha meg van zavartva vagy megtámadják. Ez lehetővé teszi számukra, hogy elkerüljék a veszélyes helyzeteket vagy a játékost.

Egyéb dimenziókban: Az Endermanek az End dimenzióban leggyakoribbak, de néha más dimenziókban, például a Netherben is megtalálhatók.

Drops és Használhatóság: Az Endermanek gyakran ejtenek Ender Pearls nevű tárgyat, amelyet a játékosok teleportálásra tudnak használni. Az Ender Pearls hasznosak lehetnek a játékban a gyors mozgáshoz vagy a magas helyekre való feljutáshoz.

Az Endermanek a Minecraftban egyedi karakterek, amelyek különleges viselkedéssel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Az általuk ejtett Ender Pearls és az End dimenzióval való kapcsolat miatt az Endermanek fontos részét képezik a játéknak és a játékosok kihívásainak.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
283675
Hasonló termékek