Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Minecraft Enderman plüss 30 cm official

Cikkszám: 
123440
Külső raktáron 2 db
19 990 Ft
Részletek

Minecraft Enderman plüss 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Minecraft termék, azonosító: B08HGLF2HS


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Az Enderman a Minecraft játékban egy ellenséges mob (mozgó entitás), amely a végdimenzióban él és a játékosokat támadja. Az Enderman egyedi és különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Itt vannak az alapvető információk az Enderman karakterről:

Megjelenés: Az Endermanok magas, fekete színű, vékony és láb nélküli lények, akiknek lila szemük van. A felsőtestük hosszú karokkal rendelkezik, és egyébként hosszú ujjakkal.

Spawnolás: Az Endermanok a végdimenzióban élnek, és főként az End városokban és az End biómokban találhatók. Az Endermanok nem csak a végdimenzióban élnek, hanem ritkán éjszaka is megjelenhetnek más biómokban a felszínen.

Támadás: Az Endermanok általában nem támadnak meg, hacsak a játékos nem szembesül velük vagy nem néz közvetlenül rájuk. Ha a játékos rájuk néz, az Endermanok agresszívvá válnak, és megpróbálják támadni a játékost.

Teleportálás: Az Endermanok képesek teleportálni, amikor üldözik a játékost. Ez lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén közel kerüljenek a játékoshoz.

Lila szemek: Az Endermanok lila szemükkel rendelkeznek, és ezek világítanak az éjszakai és sötét területeken. Amikor az Endermanok támadásra készülnek, a szemeik vörösen világítanak.

Enderperlák: Az Endermanoknak esélyük van arra, hogy eszközökkel, például enderperlákkal, rendelkezzenek. Az enderperlák használhatók a játékosok által kívánt helyre való teleportálásra.

Esély a koponya eszközre: Az Endermanok esélyük van arra, hogy "Endermanfej" nevű dekoratív koponyát ejtsenek, amelyet a játékosok felvehetnek és használhatnak díszítésre.

Az Endermanok a végdimenzió kihívásainak részét képezik, és a játékosoknak óvatosnak kell lenniük, ha szembekerülnek velük. A lila szemek és a teleportálási képesség teszi őket egyedivé a Minecraft világában.

Adatok
Kategória:
Minecraft
Gyártó:
Minecraft
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
19990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Minecraft Enderman plüss 30 cm official
Minecraft Enderman plüss 30 cm official
19 990 Ft
Webáruház készítés