Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft - Farkas plüss 20 cm
Minecraft - Farkas plüss 20 cm
5 990 Ft

Minecraft - Farkas plüss 20 cm

Minecraft - Farkas jellegű plüss 20 cm-es méretben. 


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

A Minecraft farkasok, más néven farkasok, barátságos mobok (mozgó lények), amelyek a játékban találhatók. Itt vannak néhány jellemzőjük:

Kinézet: A farkasok a valódi életbeli farkasokhoz hasonlóan néznek ki. Szőrösek, farkuk van, és többféle színben megtalálhatók a játékban.

Domesztikálás: A játékosoknak lehetőségük van domesztikálni (megerősíteni) a farkasokat, ha csontokkal etetik őket. A farkasok így barátságosak lesznek, és követik a játékost.

Támadás: Ha a játékosot egy farkas domesztikált állapotban követi, a farkasok támadnak azokra a mobokra, amelyek a játékost támadják. Tehát a farkasok hasznosak lehetnek a játékosok védelmében.

Szaporodás: Domesztikált farkasok szaporodhatnak, ha a játékosok etetik őket hússal vagy csontokkal. Az újonnan született farkasok is domesztikált állapotban lesznek.

Érzékenység: A farkasok érzékenyek a játékosok viselkedésére. Ha a játékos megtámadja őket, a farkasok ellentámadnak. Ugyanakkor, ha egy farkasot domesztikáltak, nem támadnak meg a játékost.

A farkasok nagyon népszerűek a játékosok körében, mivel hűséges társak lehetnek, és segíthetnek a játékosoknak a túlélésben és a harcban. Emellett a farkasoknak saját egyediségeik és személyiségeik lehetnek, amelyek hozzájárulnak a játék élményéhez.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
609536
Hasonló termékek