Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Minecraft Láma plüss 30 cm official
Minecraft Láma plüss 30 cm official
19 990 Ft

Minecraft Láma plüss 30 cm official

Minecraft Láma plüss 30 cm official
Minecraft Láma plüss 30 cm official

Minecraft Láma plüss 30 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Minecraft termék, azonosító: B08HJ8Q714


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

19 990 Ft
Részletek

A Minecraftban a láma egy barátságos mob (mozgó entitás), amely a játékban található és szállításra használható. Itt vannak az alapvető információk a Minecraft láma karakterről:

Megjelenés: A láma a játékban egy kerekded, hosszú nyakú, alacsony termetű állat, melyet jellemzően szürke vagy bézs bunda borít. Két lábán áll, és háromféle fajtája van: a láma, a bébiláma és a lakó. A lakó láma kulcstartóként funkcionál, amikor félrevennénk, és a láma idővel megszokja, ha sokáig utazik vele.

Spawnolás: A láma száraz, homokos vagy sivatagi biómokban jelenik meg a leggyakrabban, de más helyszíneken is előfordulhat. Gyakran találkozhatunk lámasáncokban, amelyek csoportokban tartják őket.

Használhatóság: A láma a játékosok számára szállítási eszközként használható. A láma száron van egy speciális, láda formájú hátizsák, amelybe a játékosok tárgyakat helyezhetnek el. A láma hátizsákjába helyezett tárgyak nem esnek ki, amikor a láma megtámadva lesz.

Szállítás: A láma a játékosoktól követni fogja, ha a kezükben vannak sárgarépák vagy kötelet tartanak. Ha egy láma háton hordozza a játékost, a játékos magasabb helyekre is elérhet, mivel a láma hátulja elég magasra nyúlik.

Táplálkozás: A láma sárgarépát fogyaszthat, amelyet a játékosok adhatnak neki, hogy megnyugtassák és vezessék. A láma egy idő után emlékezni fog arra, akit szolgált, és nehezebben akarja elhagyni a játékost.

Nem támadó: A láma alapvetően barátságos és nem támad meg más entitásokat, kivéve, ha egy játékos bántalmazza vagy megtámadja.

A láma egy hasznos és szórakoztató mob a Minecraft világában, amely különböző célokra használható, például tárgyak szállítására vagy egyszerű utazáshoz. A játékosoknak érdemes kihasználni a láma különleges képességeit és alkalmazni azokat a játék során.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Minecraft
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
128320
Hasonló termékek