Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft - Ocelot plüss 18 cm
Minecraft - Ocelot plüss 18 cm
5 990 Ft

Minecraft - Ocelot plüss 18 cm

Minecraft - Ocelot jellegű plüss 18 cm-es méretben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

Az ocelot egy kis ragadozó állat a Minecraft játékban. 

Megjelenés: Az ocelotok kis macska-szerű lények, amelyek szőrzete szürke foltos. Különböző színű és formájú foltok találhatók a bundájukon.

Spawnolás: Az ocelotok a dzsungelekben spawnolnak a játékban. Ez a biome a természetes élőhelyük, és itt találkozhatunk velük leggyakrabban.

Domesztikáció: Az ocelotok domesztikálhatók, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak lehetőségük van azokkal való barátságos kapcsolat kialakítására. A játékosoknak nyers halra van szükségük, amit fel lehet kínálni az ocelotoknak. Az ocelotok közelebb jönnek, és ha elérik a játékost, akkor megpróbálhatják megnyugtatni az ocelotot. Ezután az ocelot leszegődik a játékos követésére, és a játékos várhatja, hogy megszelídüljön.

Cicák: Az ocelotokból való szelídítés után cicák lesznek. A cicák gondoskodás nélkül vadak maradnak, de ha megérintik az ocelotot, azok követni fogják a játékost és eltűnnek a világban, amiért elkezdhetik megölni a környezetben található rágcsálókat.

Rugalmasak: Az ocelotok elég rugalmasak és képesek ügyesen manőverezni a terepen. Gyorsan futnak, és kitérnek az akadályok elől.

Spawnolási feltételek: Az ocelotok csak bizonyos feltételek mellett jelennek meg. Például a dzsungelek éjszaka az ocelotok fő spawnolási ideje, és ezért a játékosoknak érdemes éjszaka keresni őket.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
579928
Hasonló termékek