Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

Minecraft - Panda plüss 18 cm
Minecraft - Panda plüss 18 cm
8 490 Ft 
6 792 Ft
20

Minecraft - Panda plüss 18 cm

Minecraft - Panda jellegű plüss 18 cm-es méretben.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

8 490 Ft 
6 792 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 698 Ft
Részletek

A Minecraft panda egy szórakoztató és egyedi karakter a Minecraft videojátékban. 

Megjelenés: A pandák a játékban nagyon aranyos, fekete-fehér bundával rendelkező állatok. Különböző mintázatokkal és színkombinációkkal találkozhatunk közöttük.

Spawnolás: A pandák az erdős biómokban élnek, különösen a bambuszerdőkben, ahol a fő táplálékforrásuk, a bambusz megtalálható. A bambuszerdőkben található pandák közelében találhatunk bambusz növényeket is.

Táplálkozás: A pandák fő táplálékforrása a bambusz. A játékosok bambuszot adhatnak nekik enni, ami növeli az esélyét annak, hogy a pandák két pandakölyköt is szüljenek.

Karakterjegyek: A pandáknak különböző karakterjegyek lehetnek. Például néhányan félénkek és könnyen megijednek, míg mások agresszívebbek és támadóbbak lehetnek. A különböző pandák eltérő módon reagálnak a játékosok jelenlétére és a környezeti változásokra.

Kölykök: A pandák képesek szaporodni, és bambusz etetés után egy idő után két pandakölyök jelenhet meg. A kölykök aranyosak és ugyanúgy viselkedhetnek, mint a felnőttek.

Egyedi viselkedés: A pandák a játékban számos egyedi viselkedéssel rendelkeznek, beleértve a bambusz evést, ugrándozást és más interaktív tevékenységeket.

Vesztett pandaszemek: A veszélyeztetett állapotban lévő pandák veszítik el a szemüket, ami a veszteségüket és egészségük romlását jelzi. A játékosoknak gondoskodniuk kell a pandák egészségéről, és biztosítaniuk kell, hogy mindig legyen elég bambusz a számukra.

A pandák hozzájárulnak a játék élvezetéhez és sokféleségéhez, és a játékosok számára egyedi lehetőségeket kínálnak a világban. Érdemes megfigyelni és kölcsönhatásba lépni velük a játék során.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
8490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
602195
Hasonló termékek