Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft - Pók plüss 18 cm
Minecraft - Pók plüss 18 cm
4 990 Ft

Minecraft - Pók plüss 18 cm

Minecraft - Pók jellegű plüss 18 cm-es méretben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

A Minecraft játékban a pók egy alapvetően ellenséges mob (mozgó entitás), ami éjszaka és sötét területeken jelenik meg. Itt van néhány alapvető információ a Minecraft pók karakterről:

Megjelenés: A Minecraft pók egy nagy, fekete pók, amelynek testén piros szemek találhatók. Jellemzően a sötét területeken, például barlangokban és éjszaka a felszínen található.

Spawnolás: A pókok a sötét területeken jelennek meg, például éjszaka a felszínen vagy barlangokban. A játékosoknak figyelniük kell az éjszakai időszakot, mert ekkor nagyobb az esélye, hogy találkoznak pókokkal.

Támadás: A pókok ellenségesek, és a játékosokat támadják, ha közel kerülnek hozzájuk. A pókok egyszerűen ugrik a játékosok felé, és megpróbálják megtámadni őket.

Hálózás: Amikor egy pók megtámadja a játékost, van egy esélye, hogy a pók által hozott hálóval szövött állapotba kerül a játékos. Ebben az állapotban a játékos lassabbá válik és nem tud ugrani. A hálózás egy ideig tart, de aztán eltűnik.

Pókhálók: A pókoknak van egy speciális tárgya, a pókháló, amit a játékosok felvehetnek, és felhasználhatnak például horgászhálók vagy dekorációs célokra.

Több típus: A Minecraftban különböző típusú pókok találhatók, például a barlangi pók, a mérgező pók és a főnök, az End pók (Ender Spider). Ezek a változatok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek és más-más körülmények között jelennek meg.

A pókok éjszaka és sötét helyeken való megjelenésével hozzájárulnak a játék kihívásához és izgalmához. Javasolt, hogy a játékosok fegyvereket és védelmi eszközöket használjanak a pókokkal való küzdelemben.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
744472
Hasonló termékek