Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Minecraft - Zombi plüss 18 cm
Minecraft - Zombi plüss 18 cm
6 490 Ft

Minecraft - Zombi plüss 18 cm

Minecraft - Zombi jellegű plüss 18 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A Minecraftban a zombik (zombies) olyan ellenséges entitások, amelyek az éjszaka és a sötét területeken jelennek meg. Itt vannak az alapvető információk a Minecraft zombie karakterről:

Megjelenés: A zombik a játékban elhalott embereket ábrázolnak. Megjelenésük sápadt, húsos, haldokló külsőt tükröz, és vörös szemük van.

Spawnolás: A zombik az éjszaka és sötét területeken jelennek meg. Azok a területek, amelyek nem megfelelően megvilágítottak, például barlangok, erdők vagy más sötét helyek, ideális helyek lehetnek a zombik számára.

Támadás: A zombik ellenségesek és támadják a játékosokat, ha közel kerülnek hozzájuk. A zombik egyszerűen a játékosok felé indulnak és megpróbálják megtámadni őket. Egyes zombik gyorsabban mozognak, míg mások lassabbak, és néhány speciális típus akár napközben is fennmaradhat.

Felszerelés: Néhány zombi felszerelhető, tehát képes lehet például fegyvereket vagy páncélt hordani. Ezek a típusok nehezebben győzhetők le, és lehet, hogy értékes felszerelést is ejthetnek.

Tárgyak ejtése: A zombik esetlegesen dobhatnak tárgyakat, például vasrudakat, vasat vagy más hasznos anyagokat, amikor le vannak győzve.

Éjjeli szörnyek: A zombik egyike az éjjeli szörnyeknek, ami azt jelenti, hogy főleg éjszaka vagy sötét területeken találkozhatunk velük. Napközben a zombik égnek a napsugárzásban, hacsak nincsenek árnyékban vagy víz alatt.

Megfertőzés: Ha egy játékosat megtámad egy zombi, akkor egy rövid ideig sérüléseket szenved, és a fertőzés hatását kapja. A fertőzés kizárólag játékosokra hat, más entitásokra nem.

A zombik a Minecraft egyik alapvető ellenségei, és a játék izgalmát és kihívásait növelik. A játékosoknak éjszaka és sötét helyeken vigyázniuk kell a zombik megjelenésére, és megfelelő védelemmel kell készülniük.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
611839
Hasonló termékek