Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Minecraft - Zombi plüss 18 cm

Cikkszám: 
611839
Külső raktáron 3 db
6 490 Ft
Részletek

Minecraft - Zombi jellegű plüss 18 cm-es méretben.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Minecraftban a zombik (zombies) olyan ellenséges entitások, amelyek az éjszaka és a sötét területeken jelennek meg. Itt vannak az alapvető információk a Minecraft zombie karakterről:

Megjelenés: A zombik a játékban elhalott embereket ábrázolnak. Megjelenésük sápadt, húsos, haldokló külsőt tükröz, és vörös szemük van.

Spawnolás: A zombik az éjszaka és sötét területeken jelennek meg. Azok a területek, amelyek nem megfelelően megvilágítottak, például barlangok, erdők vagy más sötét helyek, ideális helyek lehetnek a zombik számára.

Támadás: A zombik ellenségesek és támadják a játékosokat, ha közel kerülnek hozzájuk. A zombik egyszerűen a játékosok felé indulnak és megpróbálják megtámadni őket. Egyes zombik gyorsabban mozognak, míg mások lassabbak, és néhány speciális típus akár napközben is fennmaradhat.

Felszerelés: Néhány zombi felszerelhető, tehát képes lehet például fegyvereket vagy páncélt hordani. Ezek a típusok nehezebben győzhetők le, és lehet, hogy értékes felszerelést is ejthetnek.

Tárgyak ejtése: A zombik esetlegesen dobhatnak tárgyakat, például vasrudakat, vasat vagy más hasznos anyagokat, amikor le vannak győzve.

Éjjeli szörnyek: A zombik egyike az éjjeli szörnyeknek, ami azt jelenti, hogy főleg éjszaka vagy sötét területeken találkozhatunk velük. Napközben a zombik égnek a napsugárzásban, hacsak nincsenek árnyékban vagy víz alatt.

Megfertőzés: Ha egy játékosat megtámad egy zombi, akkor egy rövid ideig sérüléseket szenved, és a fertőzés hatását kapja. A fertőzés kizárólag játékosokra hat, más entitásokra nem.

A zombik a Minecraft egyik alapvető ellenségei, és a játék izgalmát és kihívásait növelik. A játékosoknak éjszaka és sötét helyeken vigyázniuk kell a zombik megjelenésére, és megfelelő védelemmel kell készülniük.

Adatok
Kategória:
Minecraft
Gyártó:
Takara Tomy
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
6490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Minecraft - Zombi plüss 18 cm
Minecraft - Zombi plüss 18 cm
6 490 Ft
Webáruház készítés