Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft méhecske plüss 18 cm
Minecraft méhecske plüss 18 cm
7 990 Ft

Minecraft méhecske plüss 18 cm

Minecraft méhecske plüss 18 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Minecraft egy népszerű sandbox stílusú videojáték, amelyben a játékosoknak lehetőségük van építkezni, felfedezni és túlélni egy procedurálisan generált világban. A méhek a Minecraft 1.15-ös frissítésében (a "Buzzy Bees" frissítésben) jelentek meg, és hoztak magukkal néhány új elemet és tevékenységet a játékba.

Itt van néhány információ a Minecraft méhekről:

Természetes környezet és viselkedés: A méhek a játékban a virágok körül találhatóak meg, és azokhoz vonzzák őket. A méhek kipollinozzák a virágokat, ami a mezőgazdasági tevékenységekhez és a növények növekedéséhez szükséges. Ezen kívül a méhek mézet termelnek és gyűjtenek. A méhek három fő típusa van: méh, munkás méh és királynő méh.

Mézkészítés: A munkás méhek a virágoktól gyűjtött nektárt hozzák vissza a méhkaptárba. A nektárból a méhkaptárban mézet készítenek, ami az egyik élelemforrás a játékban. A mézkészítés folyamata időigényes, így a játékosoknak türelmesnek kell lenniük.

Méhek tenyésztése: A játékosok a méhekkel foglalkozva új méhkaptárakat és méheket hozhatnak létre. Ehhez virágokat kell elültetniük, hogy a méhek nektárt gyűjthessenek, majd a méhek ösztönzésével új méhek nőnek fel.

Méhkasok: A méhkasok a méhek otthonai, ahol mézet és viaszt lehet tárolni. A játékosok megépíthetik saját méhkasokat vagy használhatnak az erdőkben található természetes méhkasokat.

Veszélyek: A játékban néhány veszély is fenyegeti a méheket, például a viharok és a viharos időjárás, amelyek eltéveszthetik őket és távolra sodorhatják. Emellett a játékosoknak óvniuk kell a méheket a támadóktól, például a méhészettel nem rendelkező méhevő állatoktól.

A méhek hozzáadása friss színt és tevékenységeket hozott a Minecraft világába, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy még többféle tevékenységet végezzenek a virtuális környezetben.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
635132
Hasonló termékek