Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Minecraft róka plüss 21 cm Mattel
Minecraft róka plüss 21 cm Mattel
29 990 Ft

Minecraft róka plüss 21 cm Mattel

Minecraft róka plüss 21 cm Mattel
Minecraft róka plüss 21 cm Mattel
Minecraft róka plüss 21 cm Mattel
Minecraft róka plüss 21 cm Mattel
Minecraft róka plüss 21 cm Mattel

Minecraft róka plüss 21 cm-es méretben. Eredeti licenszelt Minecraft Mattel termék, azonosító: HBN43


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

29 990 Ft
Részletek

A "róka" (fox) a Minecraft játék egyik háziállata, amely a "Minecraft 1.14 - Village & Pillage" frissítésében lett hozzáadva a játékhoz. A rókák hasonlóan a valódi élethez viselkednek, és a játékmenet során fontos szerepet játszhatnak. Íme néhány információ a Minecraft rókákról:

Megjelenés: A Minecraft rókák viszonylag kisebb állatok, amelyek narancssárga bundával rendelkeznek, fehér hasuk és farkuk van. Az aranyos és kifejező szemekkel rendelkeznek, amelyek gyakran megváltoznak a hangulatuktól.

Viselkedés: A rókák a vadonban élnek, és változatosan viselkednek. Napközben alvásra húzódnak vissza, míg éjszaka aktívak. A rókák elbújnak az eső elől, és vadásznak a helyi állatokra, például a csirkékre és nyulakra.

Kiköpött tárgyak: A rókák gyakran összegyűjtenek tárgyakat, például virágokat, gombákat, gyümölcsöket és leejtett ételeket. Ezután ezeket a tárgyakat kiköpik magukból, amikor felkeresik a játékost vagy követik őt.

Kémkedés és tolvajlás: A rókák híresek arról, hogy szeretik ellopni a játékosok tárgyait, például fegyvereket és ételeket, majd a következő éjszaka kiköpik őket. Ez játékosokat viccesen kihívás elé állíthat, miközben megpróbálják megszerezni vissza a lopott tárgyakat.

Társítás és tenyésztés: A játékosok képesek a rókákat tenyészteni, hasonlóan más állatokhoz. Ehhez búza és aranyalmát lehet használni. A tenyésztett rókák viselkedése meglehetősen hasonló a vadon élő rókákhoz.

Hasznosítás: A róka bőrét és húst is lehet felhasználni. A rókabőrt bőrre vághatod, amely később készítéshez használható. A rókahús sütve elfogyasztható élelem.

A rókák hozzáadása sok változatosságot és élénkséget hozott a Minecraft játékba. Azokat a játékosokat, akik szeretik a kis állatokat és a játékban lévő interakciókat, valószínűleg érdekelni fogja a róka és viselkedése.

Adatok
Kategória
Minecraft
Gyártó
Mattel
Korosztály
4 éves kortól
Ár
29990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
462923
Hasonló termékek