Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Miraculous Ladybug Tikki plüss 25 cm Bandai
Miraculous Ladybug Tikki plüss 25 cm Bandai
15 000 Ft

Miraculous Ladybug Tikki plüss 25 cm Bandai

Miraculous Ladybug Tikki plüss 25 cm Bandai
Miraculous Ladybug Tikki plüss 25 cm Bandai

Miraculous Ladybug Tikki plüss 25 cm. Eredeti licenszelt Bandai termék, azonosító: P50691


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

Tikki a Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir animációs sorozat egyik fő karaktere. Ő Ladybug, vagyis Marinette Dupain-Cheng Miraculous-ának (a katicabogarak Miraculous-ja) őrzője. Tikki egy kis piros katicabogár, aki számos egyedi tulajdonsággal és jellemzővel rendelkezik:

Képességek: Tikki rendelkezik különleges képességekkel, amelyek segítségével erőt és energiát ad Marinette-nek a változáshoz. Amikor együtt vannak, Marinette Ladybuggá változik, aki Párizs védelmezőjeként harcol a gonosz ellen.

Személyiség: Tikki egy kedves, gondoskodó és optimista lény. Mindig támogató és bátorító Marinette számára, és igyekszik segíteni neki a mindennapi problémáiban és a szuperhősök küzdelmeiben egyaránt.

Felelőssége: Tikki felelős azért, hogy megőrizze és vigyázzon a Miraculous-ára, amelyet őröl Marinette nyakában visel, és amely lehetővé teszi számára, hogy Ladybug-ként szuperhőssé váljon.

Kapcsolatok: Tikki szoros barátságot ápol Marinette-tel, és sokat segít neki a mindennapi életben és a szuperhős küldetéseiben. Ő az egyik legfontosabb támasza Marinette-nek a sorozatban.

Tikki karaktere a sorozat egyik legkedvesebb és legfontosabb alakja. Az örök optimizmusa és támogató jellege jelentős része annak a dinamikának és érzelmi szálaknak, amelyek a Miraculous sorozatot jellemzik.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Bandai
Korosztály
4 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
386559
Hasonló termékek