Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Momo plüss - Aang az utolsó léghajlító Avatar 28 cm
Momo plüss - Aang az utolsó léghajlító Avatar 28 cm
10 500 Ft

Momo plüss - Aang az utolsó léghajlító Avatar 28 cm

Momo plüss, 28 cm, Aang az utolsó léghajlító Avatar mesesorozat alapján.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
10 500 Ft
Részletek

Az Avatar: The Last Airbender egy rendkívül népszerű amerikai animációs sorozat, amelyben szerepel a MOMO nevű karakter. Momo egy kis, rókamajomhoz hasonló teremtmény, aki Aang, a főhős és barátai társaságában utazik.

Momo egy levegő manipulátor mester, aki a sorozatban fontos szerepet játszik. Képes repülni a segítségével, a levegőből táplálkozik és egyfajta humorforrás a sorozatban. Momo nem beszél, csak hangokat ad ki, így kommunikációja korlátozott, azonban viselkedése, cselekedetei és reakciói nagyban hozzájárulnak a sorozat könnyedebb pillanataihoz és a karakterek közötti kapcsolatok erősítéséhez.

Momo az egyik legkedveltebb karakter az Avatar: The Last Airbender rajongók körében, sokan szeretik a cuki megjelenését és humorát. A sorozatban fontos szerepet játszik a cselekményben és az események alakulásában is, például segítve a főszereplőket különböző helyzetekben.

Az Avatar: The Last Airbender sorozat nagy sikerű volt és hűséges rajongótáborral rendelkezik, és Momo karaktere is hozzájárult ennek a sikerhez azáltal, hogy az érzelmeket és a humort egyaránt megtestesítette a történetben.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
106865
Hasonló termékek