Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Mortal Kombat - Deadly Alliance Ps2 játék PAL (használt)
Mortal Kombat - Deadly Alliance Ps2 játék PAL (használt)
12 500 Ft

Mortal Kombat - Deadly Alliance Ps2 játék PAL (használt)

Mortal Kombat - Deadly Alliance Ps2 játék PAL (használt)
Mortal Kombat - Deadly Alliance Ps2 játék PAL (használt)

Mortal Kombat - Deadly Alliance Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
12 500 Ft
Részletek

A Mortal Kombat Deadly Alliance az első rész, amelyik csak konzolokra jelent meg. Sokkal szebb grafikával és élvezhetőbb játékmenettel verte meg az elődöt, az MK4-et. Hasonlóan az előző játékhoz, itt is minden karakternek jut egy fegyver amit a harc során elővehet és el is rakhat. Még egy újítás, hogy minden harcosnak körülbelül 3 fajta harcstílusa van. 

A Bukott isten, Shinnok száműzve lett örökre. Quan Chi ottragadt az árnyékvilágban. Raiden és a földi harcosok békében élhetnek. De nem sokáig! Quan Chi, a nekromanta meg tudott szökni az árnyékvilágból az utolsó átjáró segítségével. A külvilágban találta magát, amit Shao Kahn uralt bukása óta. Szomorúan vette észre Chi, hogy Shinnok egykori amulettje mostanára hasznavehetetlen lett. Tudta, hogy egyedül nem mehet semmire, ezért kereste fel Shang Tsung-ot, a boszorkánymestert. Tsung ideiglenesen kiszabadult Shao Kahn börtönéből és mikor meghallotta az ötletet Chi-től, hogy ketten legyőzhetik a külvilág császárát, azonnal belement a szövetségbe. Első útjuk Shao Kahnhoz vezetett, akit összefogva hamar legyőztek. A külvilág végre az övüké lett. De mégis a stratégiailag legfontosabb terület a föld volt. Shang Tsung és a nekromanta magukat álcázva jutottak be a Wu Shi Akadémiára. A boszorkánymester megtámadta az éppen edzést tartó Liu Kang-ot. Először a tornabajnok bizonyult jobbnak, de Quan Chi segítségével a boszorkány győzött. Kivégezte és elrabolta a torna címvédő lelkét. Liu Kang halott. A Halálos szövetség bizony megállíthatatlannak tűnt.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Midway
Korosztály
18 éves kortól
Ár
12500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
925406
Hasonló termékek