Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)
Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)
14 990 Ft

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)
Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött, újszerű.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1990 Ft.
  • Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
  • MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
  • MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
  • MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
  • 25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Részletek

A Mortal Kombat: Shaolin Monks 2005-ös akció-kalandjáték, amelyet a Midway fejlesztett és adott ki PlayStation 2-re és Xboxra.A Mortal Kombat verekedős játéksorozat spin-offja, amely a Mortal Kombat II (1993) eseményeit meséli újra. A játékosok a névadó shaolin szerzeteseket, Liu Kangot és Kung Laót irányítják egyjátékos vagy kooperatív játékmenetben, miközben megvédik a Föld birodalmát a Külvilág erőitől.

A 2000-es évek eleje óta fontolgattak egy Liu Kangról szóló spin-off létrehozását, de a korábbi kalandjátékok, a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero (1997) és a Mortal Kombat: Special Forces (2000) negatív fogadtatása után elvetették. A Shaolin Monksot 2004-ben jelentették be hivatalosan, a Midway azon tervének részeként, hogy évente adjon ki Mortal Kombat-játékokat. A Mortal Kombat-játékosokat megszólítani szándékozó Shaolin Monks a verekedős játékok különböző elemeit tartalmazza, beleértve a Fatalitásokat, a kombókat és a versus módot. A megjelenéskor a játék pozitív kritikákat kapott a sorozat kalandjátékká alakítása és a kooperatív mód miatt. Kereskedelmi sikert is aratott, több mint egymillió példányban kelt el.

A játék három fő játékmóddal rendelkezik. Az egyjátékos mód mellett a játék rendelkezik kooperatív móddal is, amelyben két játékos együtt végezheti el a játékot, és hozzáférhet néhány olyan területhez és tárgyhoz, amelyek az egyjátékos módban elérhetetlenek. Van egy versus mód is, ahol két játékos küzdhet egymás ellen a játékban szereplő arénák némelyikében. Ezen kívül a játékosok játszhatnak a The Suffering: Ties That Bind rövidített, cenzúrázott demóváltozatával is, valamint a Mortal Kombat II egy emulált arcade tökéletes változatával (amely a Midway Arcade Treasures 2-ből származik).

A Shaolin Monks többirányú harci rendszerrel működik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gördülékenyen támadhassák az őket körülvevő ellenségeket. A mozdulatok lehetővé teszi a játékos számára, hogy több ellenségen keresztül is fenntartsa a kombótámadásokat, sőt, folytassa a kombókat, miután egy erőteljes támadással vagy dobással a levegőbe repítette az ellenséget. A főszereplők a sorozat számos jellegzetes mozdulatával is rendelkeznek. A kombók és a speciális mozdulatok a megszerzett tapasztalati pontok révén fejleszthetők. Ezeket főként az ellenfelek legyőzésével lehet megszerezni, a kombórendszer pedig megsokszorozza az értéket. A környezet fontos szerepet játszik a játékban, mivel számos olyan veszélyforrás van, amely azonnal megöli az ellenséget, például a talajba vájt gödrök vagy a forgó tüskéskerekek. A környezet egy részének ilyen módon történő felhasználása, valamint bizonyos tárgyak lerombolása vagy elpusztítása rejtvényfejtő elemként szolgál a játék titkainak feloldásához.

A Mortal Kombat: Shaolin Monks a Mortal Kombat II eseményeit foglalja magába, kezdve az első Mortal Kombat utóhatásával. A csata dühödten dúl Shang Tsung szigetén, az Elveszett tengerben lévő erődben, miközben a varázsló végignézi, ahogy a harcosok a katonái ellen küzdenek, hogy megvédjék a Föld birodalmát. A földi shaolin szerzetes Liu Kang legyőzi Shang Tsungot, de a harcos Goro a védelmére siet. Mivel Goro mindenkit eltérít, Shang Tsung portált hoz létre a Külvilágba, és szövetségeseivel együtt elmenekül. A mennydörgés istene, Raiden megjelenik ezután, és figyelmezteti a megmaradt harcosokat, hogy hagyják el a szigetet, mert az a tengerbe fog omlani. Liu Kang és Kung Lao kivételével mindenki evakuálódik és visszamenekül a Wu Shi Akadémiára.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Midway
Korosztály
18 éves kortól
Ár
14990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
526171
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek