Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)
Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)
24 990 Ft

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)
Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL (használt)

Mortal Kombat - Shaolin Monks Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött, újszerű.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

A Mortal Kombat: Shaolin Monks 2005-ös akció-kalandjáték, amelyet a Midway fejlesztett és adott ki PlayStation 2-re és Xboxra.A Mortal Kombat verekedős játéksorozat spin-offja, amely a Mortal Kombat II (1993) eseményeit meséli újra. A játékosok a névadó shaolin szerzeteseket, Liu Kangot és Kung Laót irányítják egyjátékos vagy kooperatív játékmenetben, miközben megvédik a Föld birodalmát a Külvilág erőitől.

A 2000-es évek eleje óta fontolgattak egy Liu Kangról szóló spin-off létrehozását, de a korábbi kalandjátékok, a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero (1997) és a Mortal Kombat: Special Forces (2000) negatív fogadtatása után elvetették. A Shaolin Monksot 2004-ben jelentették be hivatalosan, a Midway azon tervének részeként, hogy évente adjon ki Mortal Kombat-játékokat. A Mortal Kombat-játékosokat megszólítani szándékozó Shaolin Monks a verekedős játékok különböző elemeit tartalmazza, beleértve a Fatalitásokat, a kombókat és a versus módot. A megjelenéskor a játék pozitív kritikákat kapott a sorozat kalandjátékká alakítása és a kooperatív mód miatt. Kereskedelmi sikert is aratott, több mint egymillió példányban kelt el.

A játék három fő játékmóddal rendelkezik. Az egyjátékos mód mellett a játék rendelkezik kooperatív móddal is, amelyben két játékos együtt végezheti el a játékot, és hozzáférhet néhány olyan területhez és tárgyhoz, amelyek az egyjátékos módban elérhetetlenek. Van egy versus mód is, ahol két játékos küzdhet egymás ellen a játékban szereplő arénák némelyikében. Ezen kívül a játékosok játszhatnak a The Suffering: Ties That Bind rövidített, cenzúrázott demóváltozatával is, valamint a Mortal Kombat II egy emulált arcade tökéletes változatával (amely a Midway Arcade Treasures 2-ből származik).

A Shaolin Monks többirányú harci rendszerrel működik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gördülékenyen támadhassák az őket körülvevő ellenségeket. A mozdulatok lehetővé teszi a játékos számára, hogy több ellenségen keresztül is fenntartsa a kombótámadásokat, sőt, folytassa a kombókat, miután egy erőteljes támadással vagy dobással a levegőbe repítette az ellenséget. A főszereplők a sorozat számos jellegzetes mozdulatával is rendelkeznek. A kombók és a speciális mozdulatok a megszerzett tapasztalati pontok révén fejleszthetők. Ezeket főként az ellenfelek legyőzésével lehet megszerezni, a kombórendszer pedig megsokszorozza az értéket. A környezet fontos szerepet játszik a játékban, mivel számos olyan veszélyforrás van, amely azonnal megöli az ellenséget, például a talajba vájt gödrök vagy a forgó tüskéskerekek. A környezet egy részének ilyen módon történő felhasználása, valamint bizonyos tárgyak lerombolása vagy elpusztítása rejtvényfejtő elemként szolgál a játék titkainak feloldásához.

A Mortal Kombat: Shaolin Monks a Mortal Kombat II eseményeit foglalja magába, kezdve az első Mortal Kombat utóhatásával. A csata dühödten dúl Shang Tsung szigetén, az Elveszett tengerben lévő erődben, miközben a varázsló végignézi, ahogy a harcosok a katonái ellen küzdenek, hogy megvédjék a Föld birodalmát. A földi shaolin szerzetes Liu Kang legyőzi Shang Tsungot, de a harcos Goro a védelmére siet. Mivel Goro mindenkit eltérít, Shang Tsung portált hoz létre a Külvilágba, és szövetségeseivel együtt elmenekül. A mennydörgés istene, Raiden megjelenik ezután, és figyelmezteti a megmaradt harcosokat, hogy hagyják el a szigetet, mert az a tengerbe fog omlani. Liu Kang és Kung Lao kivételével mindenki evakuálódik és visszamenekül a Wu Shi Akadémiára.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Midway
Korosztály
18 éves kortól
Ár
24990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
526171
Hasonló termékek