Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Mortal Kombat vs. DC universe Ps3 játék (használt)
Mortal Kombat vs. DC universe Ps3 játék (használt)
15 000 Ft

Mortal Kombat vs. DC universe Ps3 játék (használt)

Mortal Kombat vs. DC universe Ps3 játék (használt)
Mortal Kombat vs. DC universe Ps3 játék (használt)

Mortal Kombat vs. DC universe Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

A Mortal Kombat vs. DC Universe egy crossover videójáték, a Midway Games kiadótól és egyben a méltán híres Mortal Kombat-sorozat tagja, a megjelenési időpontja pedig 2008. november 16-a. A játékban szerepet kap a Mortal és a DC univerzum valamennyi tagja. A játék történetét Jimmy Palmiotti és Justin Gray képregényírók írták.

A játék az Epic Games Unreal Engine 3 nevű motorját használja, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egyaránt.

A játék sztori módja lehetővé teszi, hogy a játékos két perspektívából (Mortal vagy DC univerzum) vigye végig a programot. Attól függően, hogy melyik oldalt választjuk, láthatjuk a karakterek helyszíneit, világát. A játékot a fejezetekre osztott harcok megnyerésével lehet végigjátszani.

A játékmenet új módokat is felvonultat, ezek közül az egyik a Free-fall Kombat, ami során ha a játékos az ellenfelét egy alacsonyabb szintre üti, esés közben lehetőséget kap rá, hogy a megfelelő gombok bevitelével üsse és sebezze. A Klose Kombat során a két játékos harc közben meg tudja egymást ragadni és közben attól függően hogy ki a gyorsabb, nagyfokú sebet tud okozni az ellenfélnek. A Test Your Might ezúttal egy mini játékként szerepel a harc során. A játékos a megfelelő alkalmakkor képes megragadni az ellenfelet és több falon is keresztüldobni. Az utolsó újítás a Rage Mod, amivel előhozható egy, csak a karakterre jellemző támadástípus, ami nagyfokú sebzést okoz. Mindazonáltal a főellenségnél, Dark Khan-ál ez használhatatlan.

A harcok során a karaktereken látszanak az sebzések által okozott horzsolások, törések és sebek. A kivégzések benne maradtak a játékban, de halálos kombinációkat csak a Mortal szereplők és a DC univerzum ellenségei képesek csinálni, a szuperhősöknek egy másfajta kivégzési módot, úgynevezett "heroic brutality"-t alkottak meg, ami során a hősök nem ölik meg az ellenfelet.

A Mortal Kombat vs. DC Universe nem követi kronológiailag az előző Mortal részeket, mivel Jimmy Palmotti a történet írója kitalált egy másik történet és idő kontinumot a játék kedvéért.

Earthrealm megtámadása után Raiden legyőzi a gonosz Shao Kahn-t és beledobja egy portálba, majd bezárja. Ugyanekkor egy másik univerzumban, a Föld bolygón Superman megállítja a könyörtelen Darkseid-ot, behajítja a Boom kockába, így megakadályozva a további pusztítást. Az események rettenetes fordulatot vesznek, egyikük sem pusztul el, hanem egy hatalmasabb erőve, Dark Kahn-á alakul. Ezáltal a két világ egybeolvad.

A két világ összeolvadása következtében a hősök ereje ingadozni kezd és gyakran erős dühkitörések lesznek rajtuk urrá. Ennek hatására Supermannek csökken sebezhetetlensége és Joker nagyobb erőhöz jut. Mivel mindkét világ azt hiszi, hogy a másik okozta a világok összekeveredését, megküzdenek egymással. Végül csak Raiden és Superman marad. Mikor rájönnek az igazságra, hogy egyik fél sem szövetkezett az ellenséggel, összefognak és legyőzik Dark Kahn-t, így visszaállítva az egyensúlyt a világok között. Mindenki a saját világába tér vissza, kivéve a két ellenfelet, akik így elvesztették erejüket. Darkseid-ot Netherrealm-ba viszik, Shao Kahn-t pedig bezárják a Fantom zónába.

Karakterek:

Jax Marvel Kapitány
Kano Macskanő
Kitana Darkseid
Liu Kang Deathstroke
Raiden Flash
Scorpion Green Lantern
Shang Tsung Joker
Shao Kahn Lex Luthor
Sonya Blade Superman

 

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Midway
Korosztály
16 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
866830
Hasonló termékek