Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

My Hero Academia - Hősakadémia Dabi figura 20 cm

Cikkszám: 
937675
Külső raktáron 3 db
12 990 Ft
Részletek

My Hero Academia - Hősakadémia Dabi Toya Todoroki jellegű figura 20 cm-es. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Dabi, valódi nevén Toya Todoroki, a My Hero Academia manga-és animesorozat egyik antihőse.

Ő a Pro Hero Endeavour legidősebb fia , akit apja az őrületbe kerget, és ezzel gonosszá válik , a célja, hogy bosszút álljon. Tagja lett a League of Villains -nek, a szervezet korábbi tagja volt a feloszlatott Vanguard Action Squadnak , majd később a Paranormal Liberation Front kilenc hadnagyának egyike lett . Csapattársai mellett a Forest Training Camp Arc , a Pro Hero Arc és a Paranormal Liberation War Arc egyik fő antagonistájaként szolgál .

Mivel fiatalon apja, Endeavour képezte ki, és szigorú önképzésen esett át, Dabi hatalmas képességekre tett szert, a League of Villains' Vanguard Action Squad egyik legerősebb tagja lett. Miután csatlakozott a Ligához, Dabi több mint harminc embert tett el láb alól így veszélyes bűnözőként és tömeggyilkosként szerzett hírnevet. Dabi hatékonyan kezeli erős, de veszélyes képességét, amely nemcsak az apja gyűlöletéből adódóan saját maga által generált kék lángja feletti irányítást biztosít, hanem széles körű további képességeket is.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
LJ-CLOOR
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
12990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
My Hero Academia - Hősakadémia Dabi figura 20 cm
My Hero Academia - Hősakadémia Dabi figura 20 cm
12 990 Ft
Webáruház készítés