Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Naruto 28 cm-es figura

Cikkszám: 
439252
Külső raktáron 3 db
9 990 Ft
Részletek

Naruto jellegű 28 cm-es figura a Naruto anime sorozat és manga alapján. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Naruto Uzumaki a Naruto és Naruto Shippuden anime sorozatok főszereplője, Masashi Kishimoto alkotása. Naruto egy fiatal és lendületes ninja, akinek célja az, hogy elnyerje a faluja, a Konohagakure, és az emberek elismerését. Íme néhány fontos információ Narutó karakteréről:

Jinchuriki: Naruto Uzumaki a Kilencfarkú Róka szellemét, Kurama-t hordozza magában. A faluja lakói kezdetben félnek tőle és elutasítják, mert a Kilencfarkú Róka korábban támadást intézett a falu ellen. Ezért Naruto gyermekkora során sokszor egyedül volt és elhagyatottan érezte magát.

Naruto álma: A történet kezdetén Naruto arra vágyik, hogy a falu hőse és elismert ninja legyen, valamint hogy a Hokage, a falu vezetője legyen. Az álmai és kitartása jelentős szerepet játszanak a történet fejlődésében.

Team 7: Naruto a Team 7 része, amelynek másik két tagja Sasuke Uchiha és Sakura Haruno. A csapatot Kakashi Hatake vezeti, és a történet során kialakul közöttük egy erős kapcsolat és barátság.

Naruto Shippuden: Az eredeti Naruto sorozat után Naruto Shippuden következik, ahol Naruto idősebb lesz, és nagyobb kihívásokkal, veszélyekkel, és fejlődéssel találja szemben magát. Itt folytatódik a Kilencfarkú Róka szellemének szerepe és a karakter komplex fejlődése.

Ninjutsu: Naruto kiválóan használja a Ninjutsu-t, és rendelkezik sajátos technikákkal, például a Rasengan-nal. Képességei és kitartása révén képes fejlődni és megvédeni azokat, akik fontosak számára.

Barátság és elkötelezettség: Naruto karakterének egyik kiemelkedő jellemzője a barátság és az elkötelezettség iránti erős érzése. Az emberek és barátai iránti elhivatottsága sokszor kulcsfontosságú a történet előrehaladásában.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
BTOSEP
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Naruto 28 cm-es figura
Naruto 28 cm-es figura
9 990 Ft
Webáruház készítés