Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Naruto Uchiha Sasuke mini figura
Naruto Uchiha Sasuke mini figura
3 490 Ft

Naruto Uchiha Sasuke mini figura

Naruto Uchiha Sasuke mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 490 Ft
Részletek

Sasuke Uchiha a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatok egyik főszereplője, és a történet egyik legkiemelkedőbb és legösszetettebb karaktere. Itt van néhány fontos információ Sasuke karakteréről:

Uchiha Klán: Sasuke az Uchiha klán tagja, egy tehetséges ninja család sarja. Az Uchiha klán kivételes genetikai adottságokkal rendelkezik, beleértve a Sharingan szemképességet.

Testvérek és Árulás: Sasuke a történet kezdetén egy ambiciózus fiatalember, aki arra törekszik, hogy felülmúlja a családja múltjában rejlő árulás és tragédia okozta szégyent. Az idősebb testvére, Itachi Uchiha árulása és a klánja ellen elkövetett cselekedetei erősen befolyásolják Sasuke karakterét.

Csapat 7: Sasuke tagja a Csapat 7-nek, amely Kakashi Hatake és Sakura Haruno társaival együtt a ninja kiképzésben vesz részt. A Csapat 7-ben Naruto Uzumaki barátja és riválisa lesz.

Sharingan és Fejlődés: Sasuke Sharingan és később Mangekyō Sharingan képességekkel rendelkezik, amelyek rendkívüli harci előnyt nyújtanak számára. A történet során fejlődik, és további erőszinteket ér el, beleértve az Akatsuki szervezetbe történő csatlakozást is.

Orochimaru és Sötét Út: Sasuke idővel elkezdi követni a sötét útat, és Orochimaru tanítványaként keresi a hatalmat és az erőt. Az Orochimaruval való kapcsolata jelentős hatással van a történetre és karakterfejlődésére.

Vendetta és Cél: Sasuke célja elérni az erejét és bosszút állni Itachin, a klánján és a Konoha faluján. Később a céljai bővülnek, és az ő szerepe kiterjed a klánjának sorsának felismerésére és megváltoztatására is.

Rivális és Barát: Sasuke és Naruto Uzumaki között az egész sorozatban folyamatos rivális kapcsolat alakul ki. Bár néha egymás ellen harcolnak, a kapcsolatuk meghatározó eleme a történetnek, és később barátsággá alakul át.

Sasuke karaktere a "Naruto" sorozatban jelentős fejlődésen megy keresztül, és a történetben eljátssza a cselekmény kritikus pillanatainak egyik kulcsszerepét.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
5 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Raktáron, szállítási idő: 2-3 munkanap
Cikkszám
631280
Hasonló termékek